CHP Aydın Milletvekilli Hüseyin Yıldız, Millet İttifakı’nın iki büyük bileşeni olan CHP ile İYİ Parti’nin Kuşadası ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. Milletvekili Yıldız’a ziyaretleri sırasında Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları Oğuzhan Turan ile Seyfi Seyhan Suvari ve Belediye Meclis üyeleri eşlik etti.

“İKTİDAR HALKI KARANLIĞA HAPSEDİYOR”

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek nazik ziyaretinden dolayı Milletvekili Yıldız’a teşekkür ederek, “Biz Kuşadası ilçe örgütü olarak, ülkemizin geleceğini kurtarmak ve çocuklarımıza güzel yarınlar bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Çok zor bir sürecin içindeyiz. Son günlerde yaşadıklarımız ülkemizi daha kötü duruma soktu. İlk olarak bir terör örgütüne şirin gözükmek için ‘Andımız’ yasaklandı. Ardından iktidarın küçük ortağı MHP’ye yaranmak için yasal bir siyasi partiyi kapatmak için dava açıldı. Son olarak ise tarikatlara şirin görünmek için İstanbul Sözleşmesi feshedildi. Ekonomimizin durumu içler acısı. Zaten pandemi hepimizi zora sokmuş durumdayken bunlar vatandaşı iyice karanlığa hapsediyor. Son günlerde yaşadıklarımız ülkemizi büyük bir kaosa soktu. Fakat CHP il ve ilçe örgütleri ile yerel yönetimlerimiz yurttaşlarımızın bu zor günleri en az zararla atlatabilmesi için çalıştı. Genel merkezimizin bizlere verdiği destek gücümüze güç katıyor” diye konuştu.

“ÜLKEMİZİ HALKIN İKTİDARI KURTARACAK”

Türkiye’nin tek kurtuluşunun Millet İttifakı iktidarından geçtiğini belirten Milletvekili Yıldız, “Öncelikle tüm Kuşadalı partililerime bu sıcak karşılamadan dolayı çok teşekkür ederim. Ülke olarak kötü günler geçiriyoruz. Tek adam iktidarı ülkeyi her geçen gün karanlığa sürüklüyor. Bu hafta yaşadıklarımız herkesi biraz daha çıkmaza soktu. Kadınlarımızın yaşam teminatı olan İstanbul Sözleşmesi feshedildi. Bu olay kadınlara bir hakarettir. Bunu asla kabul etmeyeceğiz. Ülke ekonomimiz ortada. Her geçen gün biraz daha kötüye gidiyor. Ülkemizi bu karanlıktan halkın iktidarı kurtaracak. Emin olun arkadaşlar 2023’te bu ülkeyi sizin gücünüzle bizler yönetmeye başlayacağız” dedi.

İYİ PARTİ ZİYARETİ

Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, CHP İlçe Başkanlığı’nın ardından İYİ Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Milletvekili Yıldız’ı Kuşadası Belediye Meclis Üyesi ve İYİ Parti İlçe Başkanı Hayati Atlı ile ilçe yöneticileri karşıladı. Yıldız’ın ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını belirten İlçe Başkanı Atlı, “Biz Millet İttifakı olarak bir bütünüz. Sizler bizim vekilimizsiniz. Kentimizde CHP’li arkadaşlarımızla büyük bir uyum içerisinde çalışıyoruz. Yerel yönetimlerimiz ile koordinasyonumuz çok iyi. 2023 yılında gerçekleşecek seçimlerde iktidara geleceğimizden eminiz” dedi.