Belediyeye nitelikli iş gücü kazandırmak için çalışma başlatan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, aldıkları eğitimler sonunda mesleki yeterlilik sınavına katılarak Mesleki Yeterlilik Belgesi almaya hak kazanan belediye personeline sertifikalarını düzenlenen törenle verdi.
Koçarlı Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Bakır ile daire müdürlerinin de katıldığı törende yaptığı konuşmada, personelin iş kazaları ve benzeri konularda bilinçlenmesinin önemine vurgu yapan Başkan Kaplan, “Belediyemiz bünyesinde, eğitimin istihdamla uyumunu sağlayarak nitelikli insan kaynağı oluşturmaya dair çalışmalarımız devam edecek” dedi.

“PERSONELİMİZ ARTIK DAHA BİLİNÇLİ OLACAK”


Girdikleri sınavda başarılı olarak sertifika almaya hak kazanan personele sertifikalarını takdim etmesinin ardından çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Kaplan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Belediyemizde daha bilinçli ve güvenli iş ortamını oluşturmak için Mesleki Yeterlilik Belgesi’ni çok önemsiyoruz. Bu sertifika sayesinde personelimizin mesleğindeki bilgi ve uzmanlığı resmi kurumlarca da kabul edilmiş oldu. Belediyemize nitelikli iş gücü kazandırmanın yanında verilen eğitimlerde iş kazaları gibi konularda da personelimiz artık daha bilinçli olacak. İlerleyen süreçte diğer meslek sahibi personelimize de bu belgelerin teminini sağlayacağız. Personelimizin mesleki tecrübelerini belgelendirmek ve eğitimlerine katkıda bulunmamızın, hizmet kalitesini daha da artıracağına inanıyorum. Sertifika almaya hak kazanan tüm personelimizi tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.