Karacasu’da 1939 yılından bu yana faaliyette olan Avcılık ve Atıcılık Derneğinin Seçimli Olağan Genel Kurulu Şehitler Parkında gerçekleştirildi. Divan heyetinin belirlenmesinin ardından saygı duruşu yapılıp İstiklal Marşı okundu. Aktif 167 üyesi bulunan dernekte 94 üye ile yeterli çoğunluk sağlanırken okunan faaliyet raporunda 2019 yılı pul satışı 21 bin 900 Lira, aidat gelirleri 5 bin 614 Lira, bankadaki mevcut bakiyenin 37 bin 228 lira 43 kuruş olduğu bilgisi verildi. Faaliyet raporu, üyelerin oyu ile ibra edildi. Ardından mevcut yönetimin tek liste olarak girdiği seçimde üyelerin tamamının onayı ile Rıfat Öztürk ve yönetimi ile yola devam kararı alındı. Genel kurul gündemine alınan sürek avlarında av köpeklerinin giderleri için bütçeden pay ayrılması teklifi konusunda yönetim kuruluna yetki verilmesi genel kurulun onayı ile kabul edildi.

YÖNETİM LİSTESİ

Yönetim kurulu listesi önceki dönemle aynı şekilde korunurken Başkan Rıfat Öztürk, Başkan Yardımcısı Hüseyin Kaya, üyeler Ali Topan, Uğur Şavk, Mehmet Akif Gencay, İsmail Künkçü, Mustafa Koruk, Yönetim Kurulu yedek üyeler Aziz Cünlü, Tevfik Orta, Yasin Şenler, Tolgahan Şavk, Mustafa Sözer, Kemal Kaba, Volkan Yapıcı, Denetim Kurulu asil üyeler Kamil Doğaç, Hakan Yılmaz, Murat Kazançlı, Denetim Kurulu Yedek üyeler Emrah Alaca, Özgür Karakaya, Faruk Zelvili şeklinde oluştu.

"ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM"

Kongre sonrası konuşan Başkan Rıfat Öztürk, Olağan Genel Kurulumuza 167 üyemizden 94 üyemiz katıldı. Vakit ayırıp geldiler, hepsine teşekkür ederim. İlk toplantıda genel kurulumuzu yapmış olduk. Bir 3 yıl daha üyelerimize yardımcı olacağız. En iyi şekilde hizmet edeceğiz. Şu an bütün köylerimize 25’er tane keklik bırakma projemiz var. İlerleyen günlerde diğer projelerimizi de paylaşacağız. Kongremizin derneğimiz ve ilçemize hayırlı olmasını diler, tüm üyelerimize teşekkür ederim" dedi.