Yenipazar'ın Karacaören Mahallesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından çalışmaları devam eden Motokros Yarış Pisti alanında AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Yenipazar İlçe Başkanı Selim İzmirlioğlu ile parti yöneticileri incelemelerde bulundu. AK Parti heyeti, projenin son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

TÜRKİYE’NİN ÜÇÜNCÜ PİSTİ


Projenin öncülüğünü yapan, motor sporlarına ilgisiyle bilenen ve yarışlara katılarak pilotluk yapan Milletvekili Erim, motokros alanı ile Aydın’a önemli bir yatırım kazandırılacağını söyledi. Türkiye'nin üçüncü motokros pistinin Yenipazar’da yapıldığını dile getiren Erim, "Hayata geçtiğinde Türkiye’de üçüncü olma özelliğini de taşıyacak olan Motokros Yarış Pisti'yle beraber atış poligonları, kafeterya ve sosyal tesisler de yer alacak. Aydın'a hayırlı olsun" dedi.

SAVAŞ, PROJE İÇİN ERİM’İ KUTLADI


Milletvekili Mustafa Savaş ise, turizmin yanı sıra sportif aktivitelerde Aydın’ın cazibe merkezi olacağını dile getirerek, “İlimizin ve ilçemizin spor aktivitelerine yeni bir kapı açacak olan bu güzel yatırımın hayata geçmesinde emeği geçen başta Milletvekilimiz Sn. Bekir Kuvvet Erim olmak üzere herkesi kutluyorum” diye konuştu.