Aydın'ın başarılı girişimci kadınlarından Şeyma Özger, Özefem Gurme Ege Pazarı'nı hizmete açtı. Efeler ilçesi, Kurtuluş Mahallesi, Kıbrıs Caddesi üzerinde hizmete giren Özefem Gurme Ege Pazarı'nın açılış törenine Şeyma Özger'in ailesi, akrabaları ve dostlarının yanı sıra Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay da katıldı.

CESARETİNDEN DOLAYI TEBRİK ETTİ

Törende konuşan Başkan Atay, salgın ve ekonomik krize rağmen iş yeri açma cesareti gösterdiği için Şeyma Özger'i kutladığını dile getirdi.

"ORGANİK-EKOLOJİK MARKET"

Aydın'a yeni bir iş yeri kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Özger de, ilk iş yerinin açılışında kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Şahnalı Mahallesi'nde kadınlarla birlikte reçel, kozalak şurubu, turşu, salça, pekmez, erişte, tarhana gibi ürünler ürettiklerini dile getiren Özger, "Organik-ekolojik market şeklindeki iş yerimizde glütensiz ürünler, yöresel ev yapımı ürünler, organik bakliyat, bitkisel ürünler, baharat, bitki çayları, kahvaltılık, kuru meyve ve bitkisel temizlik ürünleri var. Bu ürünlerin bir bölümünü kendimiz ürettik, bir bölümünü de güvenilir firmalardan temin ettik. Birbirinden lezzetli, sağlıklı yüzlerce ürünü vatandaşlarımızın tüketimine sunmanın heyecanını yaşıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı, ürünlerimizden alışveriş yapmak üzere iş yerimize bekliyoruz. İş yerimiz hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Konuşmasını tamamlayan Özger, Başkan Atay ile birlikte iş yerinin açılış kurdelesini kesti. Açılışın ardından iş yerini gezen Atay, ürünler hakkında Özger'den bilgi aldı. Öte yandan vatandaşlar, yoğun ilgi gösterdikleri iş yerinden alışveriş de yaptı. Açılış dolayısı ile lokma hayrı da yapıldı.