Misli.com 3. Lig 2. Grup’ta Ağrı 1970 Spor karşısında aldığı 2-1’lik mağlubiyet sonrası şampiyonluk yarışına havlu atan Naz Naz, play-off’u hedefliyor. Ligde 44 puanla 3. basamakta yer alan siyah beyazlılar, ligin 27. Haftası’nda 21 Mart Pazar günü saat 14:00’te İstanbul Beylerbeyi 75. Yıl Stadı’nda Çengelköyspor’a misafir olacak. Nazilli Belediyespor, 25 puanla 14. Sıradaki rakibini yenerek kötü gidişata dur demeyi hedefliyor.

HER ŞEY BİTMİŞ DEĞİL


Naz Naz, Çengelköy maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Mesut Toros ve yardımcıları gözetiminde gerçekleştirilen antrenman ile sürdürdü. Antrenmanda oyuncuların moralsiz olduğu gözlenirken takımın başında çıktığı ilk maçta yenilgi alan Teknik Direktör Mesut Toros, “2. Lig için her şey bitmedi. Play-off’tan üst lige çıkacak güçteyiz. Bunun için bir an önce toparlanıp Play-Off’a kalmaya odaklanmayız” diyerek oyuncularına moral verdi.

DEPLASMANDA GÜLMÜYOR


Ligde 4 maçtır galibiyete hasret kalan Naz Naz, bu süreçte sadece 2 puan toplayabildi. Son 3 deplasman maçından da sadece 1 puan çıkartabilen Nazilli Belediyespor, deplasmanda kazanmak için tüm kozlarını oynayacak. Naz Naz, düşme potasının bir üst basamağında yer alan rakibiyle ligin ilk devresinde evinde oynadığı maçtan 2-0’lık galibiyet almıştı.