Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş ve çalıştay hazırlıklarını koordine eden Başkan Yardımcısı Ali Hikmet Atilla, katılımı kesinleşen konuşmacılar, davet edilen kişi ve kuruluşlar hakkında bilgilendirmede bulundu. Dijital turizm fuarlarının sonlandığı, sezonun başladığı, aşının yoğun bir şekilde uygulandığı bir dönemde gerçekleşen Didim Turizm Çalıştayı’nda, 2021 yılında Türkiye ve dünya turizminin gelişiminin değerlendirileceğini vurguladı. Turizm sektörünün Tüm dünyada bir yıldan fazladır sıkıntı içerisinde olduğunun altını çizerek aşı çalışmalarıyla salgının seyrinin yavaşlaması ve hükümetlerin atacağı normalleşme adımlarının beklendiğini vurguladı.

DTO YÖNETİMİNİ TEBRİK ETTİ


Birbirinden değerli konuşmacılar ve turizmcilerin göstereceği geniş katılımla Didim’in turizm sektöründeki ağırlığı ve saygınlığına katkı yapacağını dile getirdi.
Avşar, çalıştayın önemli bir etkinlik olduğunu ifade ederek ilçe ve ülke turizmine olan katkısına dikkati çekti, Ticaret Odası Yönetimini tebrik etti. Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Figen Cevrem Gürsoy ve Celal Gümüş’ün de yer aldığı ziyarette ilçe ekonomisi, Kovid-19 salgınının yerelde ve dünyada seyri değerlendirildi. Yaklaşan turizm sezonu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. 25 Mart 2021 Perşembe günü saat 10:30’da başlayacak çalıştaya https://bit.ly/3ce4IVS linginden kayıt yapılabiliyor.