Yerel Seçimler’e henüz 3 yıl varken, Söke’de Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adaylığıyla ilgili seçmen eğilimleri üzerine sahada gölge bir ekiple kapsamlı analiz çalışması başlatan Sökeli Siyasetçi ve İş İnsanı Tekin Yavuz, dünden bu güne MHP ve Ülkü Ocakları çatısı altında görev almış isimler arasında, birlik beraberlik ruhunu canlandırmak için 6 aydır sürdürdüğü yoğun çalışmalarda sona yaklaştı. Geçtiğimiz yıl Ağustos ayından bu yana saha faaliyetlerini salgın koşullarına rağmen ara vermeden sürdüren İş İnsanı Tekin Yavuz’un, partilileri arasında gönül köprüsü kurmak için başlattığı çalışmalar Söke Siyaseti’ne alışık olmadık bir ahenk katarak üst seviyede karşılık bulurken, önümüzdeki süreçte Söke’de AK Parti bünyesinde görev almış ancak çeşitli nedenlerle siyasi çalışmalara ara vermiş isimlerle de bir araya geleceği öğrenildi.

“SÖKE’DE GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURMAYA KARARLIYIZ”

6 aylık süreçte MHP Söke’de önceki yerel seçimlerde belediye başkan adayı olan Yusuf Keremit, önceki dönem ilçe başkanları Metin Mutafoğlu ile Veysel Öztürk’ün yanı sıra MHP Söke Belediye Meclis Üyesi Metin Sakalar başta olmak üzere Ülkü Ocakları ve MHP çatısı altında önceki dönemlerde ve halihazırda görev alan eski ve yeni bir çok isimle bir araya gelen Tekin Yavuz, başlattığı gönül seferberliğindeki başarı ve uzlaşı çıtasını daha da yükseltti. Önümüzdeki süreç dahilinde ilçede AK Parti’ye emek vermiş olan isimlerle de bir araya gelmeye ve istişarelerde bulunmaya hazırlandığını belirten Tekin Yavuz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Cumhur İttifakı çatısı altında Söke’de gönül köprüsü kurmaya kararlı olduklarını vurguladı.

“AMAÇ SİYASİ İKBAL DEĞİL SÖKE’NİN YARINLARIDIR”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile 3 sene önce Şubat ayında kurduğu ittifakın güzel bir uyum ve sinerji yakaladığını belirten Tekin Yavuz, “Söke’de Cumhur İttifakı’nın zeminini genişletmek için bizim de üzerimizde bir sorumluluk olduğunu düşünüyoruz. Bunun için öncelikle Söke’mizde her iki partinin uzlaşı ve birliktelik temelinde, sağduyuyla bir bütün olması gerekiyor. Biz öncelikle Söke’de bu sağduyuyu hakim kılmak için çalışıyoruz ve daha da çalışacağız” dedi. Açıklamasında, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin, “Sayın Cumhurbaşkanımızla ittifakımız çıkara değil, tertemiz milli hedeflere bağlı ve millete hizmet aşkına dayalıdır” sözlerini hatırlatan Tekin Yavuz, “Liderimiz Devlet Bahçeli’nin de vurguladığı üzere biz de Sökemizde sadece Yerel Seçimleri dikkate alarak gönül seferberliği başlatmadık. Amacımız siyasi ikbal ve çıkar değil Cumhur İttifakı’nın Söke’de omuz omuza bir görüntü içerisinde Söke’nin yarınlarına sahip çıkmasını temin etmektir” diye konuştu.

“ALLAH BİZLERİ MAHCUP ETMESİN”

Aydın ve Söke’de genç yaşlarından bu yana aktif siyasetin içerisinde bulunduğunu, kendisine görev verilir Sökeli hemşerileri de teveccüh gösterirse önümüzdeki Yerel Seçimler’de Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adayı olmaktan da şeref duyacağını söyleyen Tekin Yavuz, “Sökemizde Yerel Yönetim eliyle hayata geçmesini hedeflediğim çok büyük hayallerim ve planlarım var. Artık Söke’mizin makus kaderini yenmek için Cumhur İttifakı olarak da bir bütün olarak kenetlenmemiz şart. Bugüne kadar gençlik yıllarımda Ülkü Ocakları’nda ve sonrasında partim bünyesinde ne görev verilirse verilsin bir onur nişanesi kabul ederek üzerime düşeni yaptım. 6 aylık süreçte de öncelikle dava arkadaşlığı ruhunu canlandırmak için parti büyüklerimizle ve kardeşlerimizle bir araya geldik. Bu temaslarımızdan gayet güzel geri dönüşler aldığımıza inanıyorum. Allah nasip eder, ömrümüz vefa ederse Söke’mize daha çok hizmet etmek istiyoruz. Bunun için de öncelikle Cumhur İttifakı çatısı altında birliktelik şuuruyla sen, ben değil biz olarak hareket etmemiz gerekiyor. İnşallah bu birlikteliği de hep beraber sağlayacağız. Çıktığımız bu kutlu yolda Allah bizleri mahcup etmesin” dedi.