Koronavirüs salgınına karşı ülke genelinde alınan tedbirler doğrultusunda Aydın’da geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sadece çelenk sunma töreni yapıldı.
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106. yıldönümü münasebetiyle Aydın Valiliği, Garnizon Komutanlığı, Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği ve Aydın Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Yardımlaşma Derneği tarafından Aydın Valiliği önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

PROTOKOL ÜYELERİ YERİNİ ALDI

Çelenk sunum programına Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Garnizon Komutanı Albay Rafet Yalçın, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, İYİ Parti Aydın Milletvekili Adnan Aydın Sezgin, Aydın Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Ece, Aydın Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Yardımlaşma Derneği Başkanı Sevil Esin ile birlikte kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

ŞEHİTLER İÇİN DUALAR EDİLDİ

Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okunurken günün anlamını belirten konuşmanın yapılması ve şiir okunması ile program devam etti. İl Müftüsü Ercan Aksu tarafından tüm şehitler için duanın okunmasıyla program sona erdi.