İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, ilçe ziyaretlerine Germencik ile devam etti. Aydın İl Teşkilat Başkanı Turgay Akgüller ve il yönetim kurulu üyelerinin eşlik ettiği Sezgin’i Germencik İlçe Başkanı Sabahat Baltacı Toker ve yönetimi ile meclis üyeleri karşıladı.

ESNAF ZİYARETİ


Milletvekili Sezgin, partisinin il ve ilçe yöneticileri ile birlikte, ilk olarak esnafları ziyaret etti. İş yerlerinde bir araya geldiği esnaflara hayırlı işler dileyen Sezgin, esnafların sorun ve taleplerini de dinledi. Sezgin, esnaf ziyaretleri sırasında karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet etti.

ÜRETİCİLERLE BULUŞTU


Esnaf ziyaretinin ardından, Germencik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne geçen Milletvekili Sezgin, kooperatif yönetimi ile görüştü. Milletvekili Sezgin, son olarak ziyaret ettiği Turanlar Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

"HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK"


İYİ Parti Germencik İlçe Başkanı Sabahat Baltacı Toker, yaptığı açıklamada, iktidara geleceklerini belirterek, "Milletvekilimiz Sayın Aydın Adnan Sezgin, partimizin yöneticileri ve meclis üyelerimiz ile birlikte esnaflarımızı, üreticilerimizi ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Ziyaretlerde büyük ilgi gördük, bu da bizi çok mutlu etti. Milletvekilimiz, kendisine iletilen sorunların çözülmesi, taleplerin giderilmesi noktasında girişimlerde bulunacak. İlçemize yaptıkları ziyaret için kendisine ve partimizin yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz. İktidar hedefimize emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Her şey çok güzel olacak" dedi.