Nazilli Belediyesi girişinde Başkan Kürşat Engin Özcan tarafından çiçeklerle karşılanan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Metin Ergün ve beraberindekiler herkesi selamlayarak başkanlık katına geçti. Ziyarette Metin Ergün’e İYİ Parti Aydın Milletvekili Adnan Sezgin, İl Başkanı Süleyman Demirci, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, Belediye Meclis Üyeleri, İYİ ve CHP’li partililer eşlik etti.

“İLERİYE DE ÜMİTLE BAKIYORUZ”

Nazilli’nin Millet İttifakı çok önemli olduğunu dile getiren İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, “Bu çıplak bir gerçeklik. Çok çalıştık. Nazilli Millet İttifakına zaferi için el ele, gönül gönüle çalıştık. Kolektif aklımızı harekete geçirdik. İhtimal verilmeyen bu büyük ilçeyi Kürşat kardeşimizin üstün meziyetleri sayesinde kazandık. Aynı anlayış ve uyum içinde, İYİ Parti açısından iftihar meselesi olan ilçeyi en iyi şekilde yönetiyorlar. Nazilli’nin attığı adımları izliyorum. Her bir adımdan da onur duyuyorum. Nazilli’de Millet İttifakı İlçe Başkanlarıyla iftihar ediyorum. İleriye de ümitle bakıyoruz.” dedi.

“HEP BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ”

'Nazilli çok açık ara farkla bir daha ki seçimde de kazanacak' diyen İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muğla Milletvekili Metin Ergün, “Biz Millet İttifakının oylarıyla seçilmiş olan belediyeleri İYİ Parti Genel Merkezi olarak, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi de aynı şekilde olmak üzere zaman zaman ziyaretler yapıyoruz. Belediyelerin sorunlarını dinliyoruz. İttifakın işleyişi açısından bir sıkıntı yaşanıyor mu? Bunları araştırıyoruz. Bu haftaki Aydın ziyaretlerimizi sıklaştırdık. Gördüğümüz kadarıyla uyum içerisinde çalışılıyor. Söke’de, İncirliova’da ve Nazilli’de de belediyelerimiz başarılı. Özlem Çerçioğlu’na bir nezaket ziyaretinde bulunduk. İlçe teşkilatlarımızın da uyumu son derece önemli. Nazilli’nin problemlerini hep birlikte çözeceğiz. Nazilli’ye hizmet edeceğiz. Görünen odur ki, Nazilli çok açık ara farkla bir daha ki seçimde de kazanacak. Yapılan memnuniyet anketlerinde, Aydın genelinde benzer sonuçlar alıyoruz. Performanslardan memnunuz. Aksayan tarafları hep birlikte çözeceğiz. Buradaki uyumun sağlanmasında çok birikimli, tecrübeli bir milletvekilimizin de olması bizim için önemli. Kendisinin katkısı çok büyük” dedi.

“DAHA ÇOK YAPILACAK İŞLERİMİZ VAR”

Başkan Özcan konuşmasına herkese teşekkür ederek başladı. Millet İttifakı üyeleri olarak iyi bir uyum içinde olduklarını dile getiren Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Süreç içerisinde iyi işler yaptık. Bunun neticesinde seçimlerde de aldık. Bütün arkadaşlarımızla birlikte hareket ediyoruz. Elbette hatalarımız olmuştur. Bunları değerli büyüklerimiz maruz görüyorlar. Bizlere nasihatte bulunuyorlar. Bize abilik yapıyorlar. Genel Başkan Yardımcımız Metin Ergün de sıkıntılarımız, dertlerimizi dinliyorlar. Nazilli’nin hizmete susamışlığı vardı. 5 yılda anılamayan hizmetleri bu 2 yılda yaptık. Daha çok yapılacak işlerimiz var. Bunların hepsini birlikte yapmanın kıvancını yaşıyoruz. Mekansal, yargısal, teknik birçok sorunlar var. Bunlar hepsi bir araya geldiğinde ivedilikle çözülmede zamanı içerisinde tek tek yapılıyor. Elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Ama iyi şeyler yapıyoruz” ifadelerini kulandı.