Aydın’da çalışmalarına devam eden İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. İYİ Parti Milletvekili Sezgin son olarak Çine ilçesini ziyaret etti. İYİ Parti Aydın İl Başkan Yardımcısı Durmuş Kural ve İl Teşkilat Başkanı Turgay Akgüller’le birlikte ziyaret gerçekleştiren Milletvekili Sezgin’i, İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt ve partililer karşıladı.

“ÇİFTÇİ İÇİN GELİŞTİRDİĞİMİZ ÇÖZÜMLERİ AKTARDIK”


İYİ Partili Sezgin, Umurköy, Camızağalı, Kargı ve Kahraman mahallelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların sorun ile taleplerini dinledi. Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Sezgin, “Çine ziyaretimizde çiftçilerimizin ve esnafımızın sorun ile taleplerini dinledik. Aydın çiftçisi için geliştirdiğimiz çözümleri aktardık.” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ


Milletvekili Sezgin’e Çine ziyaretinden dolayı teşekkür eden İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Bozkurt, “Vatandaşlarımızla buluşarak Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in selamlarını ilettik.
Üretimi, çiftçiliği, hayvancılığı, emeklimizi konuşup partimizin politikalarını anlattık. Mahallelerimizde İYİ Parti ailemize yeni katılan üyelerimizin kayıtlarını gerçekleştirdik. Ziyaret ettiğimiz tüm mahalle muhtarlarımıza, mahalle halkımıza sıcak karşılamalarından dolayı sonsuz teşekkür ederim.” diye konuştu.
Çine ziyaretinin ardından Milletvekili Sezgin, Yenipazar ilçesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla buluştu. İYİ Partili Sezgin'e, İYİ Parti Yenipazar İlçe Başkanı Tarkun İnceoğlu ve partililer eşlik etti.