MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP Aydın Teşkilatları’nın Genel Başkanları Dr. Devlet Bahçeli’nin emrinde ve izinde olduğunu söyledi.
Aydın'da partisinin tüm teşkilatlarının büyük kurultaya coşku ve heyecan içinde hazır olduğunu ifade eden Alıcık, "Milliyetçi Hareket Partimizin 13. Olağan Büyük Kurultayı 18 Mart 2021 Perşembe günü Ankara Spor Salonunda saat 10.00'da gerçekleşecektir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün liderliğinde İlkadım da başlayan kurultaylarımız,18 Mart'ta Ankara Spor Salonu'nda, 13. Olağan Büyük Kurultayımız ile düşmana korku, dosta güven aşılayacaktır. MHP Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli; 13. Olağan Büyük Kurultay'da partimizin ve camiamızın tek adayıdır. MHP Aydın Teşkilatları; Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin emrinde ve izindedir. Aydın kentimiz tüm teşkilatları büyük kurultayımıza coşku ve heyecan içinde hazırdır” dedi.

SAFIMIZ BELLİ


“Safımız belli, tarafımız belirgindir” diyen Alıcık, “İstiklal için birlik diyoruz. İstikbal için dirlik diyoruz. And olsun, kazananın Türkiye olacağına yürekten inanıyoruz. Kahraman Türk milleti kaybetmez, mazisinde de kaybetmemiştir. Korkaklar ise her gün kaybetmeye, her gün ölüp ölüp dirilmeye mahkumdur. Safımız belli, tarafımız belirgindir. Sevdamız millet, gücümüz devlettir. Hakem ve hakim olan Türk millettidir. Himaye edenimiz ise Cenab-ı Allah’tır." dedi.