Didim Belediyesi, 75. Yıl Sanayi Sitesi ile küçük sanayi sitesinde temizlik çalışması gerçekleştirdi. Didim 75. Yıl Sanayi Sitesi yönetimin altyapı ve üstyapıyla ilgili talebinin ardından Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın talimatıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sanayi sitelerinde hafta sonu mesai yaptı.

HUMMALI ÇALIŞMA


Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı 30 personel,1 TIR, 2 küçük ve 2 büyük kamyon, 1 sulama aracı, 1 yol süpürme ve temizlik aracı ile bir konteyner tamir ve boya aracıyla bölgede çalışma gerçekleştirdi. Temizlik İşleri Müdürü Aslı Kıray da çalışmaları yerinde takip etti. Sabahın erken saatlerinde itibaren başlayan çalışmalar kapsamında tüm sokakların çöpleri toplanırken ardından süpürme aracı ile yollardaki pislikler temizlendi. Boş bölgelere ve yeşil alanlara atılan molozlar iş makinesiyle kaldırıldı.
Sanayi sitesindeki yollar sulama aracıyla temizlenirken kırık ve boyası eskiyen çöp konteynerleri tamir edilerek yeniden boyandı. Moloz dökülmesi yasal olan bölgelere de uyarı levhaları takıldı.

"TEMİZ BİR KENT İÇİN ÇALIŞIYORUZ"


Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, sanayi sitelerinden gelen talep doğrultusunda bölgede temizlik çalışmalarının gerçekleştirileceğini kaydederek, “Temiz bir kent için çalışıyoruz. Bu noktada sanayi sitelerini de bu anlamda temizlik çalışması gerçekleştirdik. Bu noktada hem bizlere hem de esnaflarımıza düşen görevler var. Bulunduğumuz bölgeyi, çevreyi ve sokağa temiz tutmak öncelikle bizim görevimiz, bu noktada esnaflarımızdan gelen talepleri program doğrultusunda yapmaya devam edeceğiz.” dedi.