MHP’de gözler, Olağan Büyük Kurultay’a çevrildi. Ankara Kapalı Spor Salonu’nda 18 Mart Perşembe Günü yapılacak kurultaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tek aday olarak girecek. MHP Aydın Teşkilatı’ndan 13 üst kurul delegesi, kurultayda oy kullanacak.

“BİLGE LİDERİMİZ DEVLET BAHÇELİ’NİN YANINDAYIZ”

Kongrenin hayırlı olmasını dileyen MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, “Aydın’dan 13 üst kurul delegesi olan arkadaşlarımızla birlikte kongremizde oy kullanacağız. Üst kurul delegesi olmayan ilçe başkanlarımızın yanı sıra iki belediye başkanımızla birlikte Ankara’ya giderek Aydın’ı temsil edeceğiz. Kongremiz, pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşecek. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, bizim her şeyimiz. Her zaman bilge liderimizin yanındayız. Genel Başkanımız her zaman önce ülkem ve milletim sonra partim anlayışıyla hareket ediyor. Aydın teşkilatı olarak liderimiz Devlet Bahçeli’nin etrafında kenetleneceğiz. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda hareket ederek Cumhur İttifakı’nın başarısı için çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

OY KULLANACAK ÜST KURUL DELEGELERİ

Aydın’ı temsilen Büyük Kurultay’da oy kullanacak üst kurul delegeleri, şu isimlerden oluşuyor: “Haluk Alıcık, Ahmet Baskın, Ömer Akalın, Hasan Hüseyin Eren, Polat Tanrıkulu, Gürşat Kale, Murat İnan, Hüseyin Özer, Burak Pehlivan, Ahmet Tevfik Özkut, Kazım Oluç, Fikret Alkaya, Turgay Ulutaş.”