İncirliova'nın en işlek caddesi Sevgi Yolu'nda ortak iş yapan esnaf kardeşler Mehmet ve Fatih Yüzbaşıoğlu, tekstil ve ayakkabının ardından, tatlı sektörüne de adım attı. 'Mefa' markası ile iki tekstil mağazası ve bir ayakkabı dükkanı bulunan Yüzbaşıoğlu kardeşler, son olarak, 'Emir Sultan Baklavaları' dükkanını hizmete açtı. Açılış törenine İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Alak, MHP İlçe Başkanı Polat Tanrıkulu, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"İSTİHDAMA DESTEK SAĞLAYANIN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR"

Törende konuşan AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Yüzbaşıoğlu ailesini istihdama ve ticarete katkı sunacak yeni bir iş yerini hizmete açmasından dolayı tebrik etti. Kendilerine hayırlı işler ve bol kazançlar dileyen Özmen, "İstihdama, ticarete destek sağlayan herkesin başımızın üstünde yeri var" ifadelerini kullandı.

"HER BABAYİĞİDİN HARCI DEĞİL"

İncirliova'nın yeni açılan iş yerleri ile gelişmeye devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Aytekin Kaya da, "Sıkıntı var, hastalık var. Bu zor günlerde dükkan açmak her babayiğidin harcı değil. Yüzbaşı ailesini kutluyorum" dedi.

"CEVİZLİ MOR BAKLAVA"

'Emir Sultan Baklavaları' dükkanının ortaklarından Mehmet Yüzbaşıoğlu ise, "İsim hakkı bize ait olan dükkanımızda Aydın, İzmir ve Şanlıurfa illerimizin birbirinden lezzetli tatlılarına yer verdik. Antep sarması, cevizli ve fıstıklı baklavalar gibi her damağa hitap eden nefis tatlılarımız var. Dükkanımıza özgü tatlımız ise cevizli mor baklava. Tatlılarımızda şeker hastalarının şekerini düzenleyecek doğal şeker kullanılmakta. Fiyatlarımız uygun. Tüm vatandaşlarımızı dükkanımıza bekliyoruz" dedi.
Konuşmaların ardından, kurdele kesilerek hizmete açılan dükkanda, protokol üyeleri ve vatandaşlara tatlı çeşitlerinden ikram edildi. Tatlılar büyük beğeni toplarken, en büyük ilgiyi ise cevizli mor baklava gördü.