Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Nazilli’ye gelen CHP heyeti, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ile görüştü. Millet İttifakı olarak Türkiye genelinde büyük bir başarıyla imza attıklarının altını çizen heyet, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

“NAZİLLİ’NİN TEMEL SORUNLARINI KÖKTEN ÇÖZECEĞİZ”

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Özcan; “Öncelikle değerli partili arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu zorlu süreci hep birlikte geçirdik. El ele, gönül gönüle Nazillimizde ve Aydınımızda güzel işlerin yapıldığını gösterdik. Bugüne kadar hep bir arada olduk. Bu nedenle de çok teşekkür ediyorum. Nazilli’nin temel sorunlarını kökten yaklaşımlarla tek tek çözeceğiz. Bütüncül yaklaşımlarla kalıcı şekilde bu sorunlar çözülecektir. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Mesai arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Onlar olmasa bunları yapmamız mümkün değildi” diye konuştu.

“2 YILDA ÖNEMLİ ADIMLAR ATILDI”

Nazilli’deki çalışmalarla ilgili vatandaşlardan olumlu geri dönüşler aldıklarını ifade eden Aydın Milletvekili Bülent Tezcan; “Millet İttifakı’nın belediye başkanları pandemi döneminde Türkiye’nin her yerinde çok önemli işler yaptılar. Vatandaşın derdine deva olmak ve yükünü hafifletmek için çok çaba harcadılar. Nazilli Belediye Başkanımızı her geldiğimizde ziyaret ediyoruz. Kendisi Millet İttifakı’nın çalışkan belediye başkanlarından. Aynı zamanda vatandaşlardan da çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. 2 yıl içinde Nazilli’de önemli adımlar attık. Önümüzdeki dönemde de çok önemli yatırımları Aydın ve Nazillimize kazandıracağız. Başta Başkanımız olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dedi. Millet İttifakı olarak yerel seçimlerde yakalanan başarıyı genele yaymak istediklerini ifade eden Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, hedeflerinin iktidara gelerek Türkiye’yi hep birlikte yönetmek olduğu mesajını verdi.

“NAZİLLİ’DE ÖNEMLİ PROJELERE İMZA ATTIK”

Misafirperverliklerinden dolayı Başkan Özcan’a teşekkür eden CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır; “ İYİ ve CHP yerel seçimlerde kol kola, halkın teveccühü ile önem noktalarda göreve geldi. Belediye başkanlarımızla Türkiye’de olduğu gibi Nazilli’de önemli projelere imza attık. Başkanlarımız pandemi sürecinde de önemli bir başarı sağladılar. Büyükşehir belediyemiz ile uyum içinde Nazilli çevresinde önemli değişikliklere imza atıyorlar. Yereldeki başarılarımıza genele taşımak için hedefe koyduğumuz Türkiye mazbatası için yolumuza devam ediyoruz” dedi. CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ise Başkan Özcan’a çalışmalarında başarılar dileyerek, teşkilat olarak her zaman destekçisi olduklarını ifade etti.