Hayatınızın en önemli kararını verirken, bunun adeta resmi bir nişanesi olarak tanımlanan alyans kullanmak kültürümüzde var olan bir gelenektir. Gerek kadının gerekse erkeğin bu anlamda yapacağı uygun seçim büyük bir önem arz eder. Gümüş alyans, özellikle son dönemde çok büyük bir ilgi görüyor. Hem sahip olduğu rengin her daim uyumlu olması hem de şıklığı sayesinde çiftlerin kesinlikle yeni gözdesi. En pahalısını almak yerine en şık olanına sahip olmak, oldukça önemli bir detay.

Taşlı Gümüş Alyans Modelleri

Gümüş alyans çeşitleri arasında birçok kişinin tercih etmiş olduğu zirkon taşlı yüzükler, sahip olduğu farklı birçok özelliği ile dikkat çekiyor. Tam anlamı ile şıklığın bir sembolü olan zirkon, yüzüklerin hem üst hem de yan kısımlarında kullanılıyor. Değişik renk çeşitlerinin olması, harika bir seçim yapmak isteyen çiftler için bir avantaj. Binlerce yıldan beri en çok kullanılan taşların başında gelen zirkon, Arapçada zarkun olarak biliniyor ve anlamı ise kırmızı. Farsçada ise renk olarak tanımlanmakta. Bu taşın en sıra dışı yanı ise her daim dayanıklı olmasıdır. Hiçbir şekilde bozulması ya da kırılması söz konusu değildir. Aynı zamanda bilinen en eski elementtir. İnanışa göre zirkon taşların olduğu alyanslar kişiye hem canlılık hem de neşe katıyor. Aynı zamanda sağlık açısından birçok faydasının olduğu da bilinmekte. Gümüş Dünyası sitemizde bu özel taş kullanılarak tasarlanmış, gerek beyler gerekse hanımlar için en şık modellerle üretilmiş birçok ünlü mevcuttur. Bunların içinden kendi beğeninize uygun şekilde seçiminizi hemen yapabilirsiniz.

Gümüş Alyans Modelleri

Gümüş alyans modelleri konusunda çeşitlilik olması, harika seçimler yapmanıza olanak sağlayacak. 925 ayarındaki bu muazzam alyans çeşitleri içinde özellikle el işçiliğinin çok ince bir biçimde kullanılmış olduğu ürünler kesinlikle göz kamaştırıyor. Ortasında es taşı olan ve çift renkten üretilmiş alyanslar bir diğer alternatif. Üstelik üst kısmında bulunan taşlar sayesinde yüzüğe katılmış olan çok farklı bir hava söz konusudur. Dini değerleri göz önünde bulunduran çiftler; elif ve vav harflerinin kusursuz bir biçimde yüzük üstüne işlenmiş olduğu alyansları satın alabilirler. Üst kısmı siyah ve yanları gümüş olan bu üründe dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise geleneksel olarak kabul edilmiş motiflerin öne çıkmasıdır. Daha değişik ve aynı zamanda sade bir tasarıma sahip olan örgü modeli, sarı renk ve gümüş renginin harika bir kombini şekilde satışa sunulmaktadır. Puzzle el işi, el örgüsü, bombeli, üç renkli ve daha birçok alyans modeli beklentilerinizi sonuna kadar karşılayacak.

Uygun Fiyatlı Gümüş Alyans

Uygun fiyatlı olan gümüş alyans modelleri hiçbir şekilde bütçenizi sarsmayacak. Pahalı yüzükler yerine gerek şıklığı ile göz kamaştıran gerekse düşük maliyeti sayesinde fazla ödeme yapmanızın önüne geçen ürünlere yönelebilirsiniz. Hem bombeli hem de daha düz şekilde tasarlanmış olan birçok farklı alyans sizi bekliyor. Genellikle sadelikten yana seçim yapan kişiler için daha düz çizgilerin öne çıktığı yüzüklerin arasından  harika bir tercihte bulunabilirler. Hem sizin hem de gönül verdiğiniz insanın isimlerini, bu muhteşem alyansların üstünde ölümsüzleştirmek isterseniz, bu yönde bir seçimi de yapabilirsiniz. Parlak, mat, kalem işçilikli ve daha birçok değişik özelliğe sahip olan gümüş alyans modelleri sizleri bekliyor.  Sarı renge sahip olan yüzükler, farklı bir seçim olabilir. Bu özelliğe sahip ürünler; şıklığı, zarafeti ve hemen dikkat çekmesi ile öne çıkmaktadır.

Gümüş Alyans Seçimi

Gümüş Dünyası olarak hem sizin hem de sevdiğiniz insanın zevkine tam uyumlu birçok farklı ürün arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Alyanslar farklı ölçülere göre özel bir biçimde tasarlanmıştır. Hayatınız boyunca parmağınızdan çıkarmayacağınız yüzüğün hem dar olmaması hem de bol gelmemesi çok önemlidir. Bundan dolayı tercih edeceğiniz üründe en çok dikkat etmeniz gereken şey budur. Bunun yanı sıra gündelik yaşamda sizi rahat etmeyecek bir alyansı satın almak, birçok farklı aktivitenin sorunsuz bir biçimde yapılması anlamına gelmektedir. Gerek el gerekse parmak kalınlığı, alyans seçiminde her zaman dikkat edilecek çok önemli bir husustur. Kalın parmak için ideal olanı gösterişli, büyük ve olan yüzüklerdir. İnce ellerde ise narin ürünler daha şık durmaktadır.