Misli.com 3. Lig 2. Grup’ta Tokatspor beraberliğiyle şampiyonluk yarışında büyük yara alan Nazilli Belediyespor’da kötü gidişatın faturası teknik direktör Hasan Şermet’e kesildi. Kütahyaspor mağlubiyeti sonrası yönetimin yola devam kararı aldığı Şermet ile takım evinde HEASK ve deplasmanda Tokatspor karşılaşmalarında birer puan alınca ipler koptu. Tokatspor maçı sonrası yönetim, tecrübeli teknik direktör ile bir araya gelerek karşılıklı anlaşmayla Şermet’in sözleşmesini feshetti.

ŞERMET’İN KARNESİ

Nazilli Belediyespor’un başında 23 maça çıkan Teknik Direktör Hasan Şermet, bu maçlarda 13 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Şermet, kupada ise tek maça çıkarken Fethiyespor’a yenilerek kupaya veda etmişti. Şermet’in görev yaptığı maçlarda Naz Naz, rakip fileleri 45 kez havalandırırken kalesinde 21 gol gördü. Şermet döneminde iç sahada 7 galibiyet 4 beraberlik alan Naz Naz, sadece bir kez mağlup oldu. İç sahada gösterdiği perfomansı deplasmanda sahaya yansıtamayan Siyah Beyazlılar, deplasmanlarda 4 kez mağlup olurken 1 beraberlik ve 6 galibiyet elde etti.


TOROS İLE DİRSEK TEMASI

Naz Naz’da Teknik Direktör Hasan Şermet ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışı başladı. Naz Naz’ın listesindeki ilk ismin Fethiyespor’dan ayrılan Mesut Toros olduğu öğrenildi. Karşıyaka’nın da istediği Toros’la temasa geçmeye hazırlanan Naz Naz yönetiminin, tecrübeli hocaya teklif sunacağı öğrenildi. Yönetimin Play-off için ligi bilen bir isimle çalışmak istediği ve bu yüzden listenin başında Mesut Toros’un yer aldığı ifade edildi. Öte yandan Torus’un da Nazilli Belediyespor’un başına geçmeye sıcak baktığı belirtiliyor. Altay altyapısında antrenörlük kariyerine başlayan Mesut Toros, Ulucakspor, Aydınspor 1923, Bornovaspor, Altay, Tirespor, Karşıyaka ve Fethiyespor’u çalıştırdı.