Nazilli Belediyespor deplasmanda bugün oynanan Tokatspor maçındaki beraberliğin ardından yönetim kurulu kararı ile Hasan Şermet ve ekibi ile karşılıklı olarak sözleşme fesih edildi. Son 5 maçta 5 puan toplayarak şampiyonluk yarışında büyük yara alan Siyah Beyazlı yönetim maç sonunda Başkan Soner Yelkovan ve yönetim kurulu aldıkları karar ile Şermet’le yolları ayırma kararı aldı. Teknik direktör Şermet ile görüşen yönetim karşılıklı anlaşarak yolar ayrıldı.
Kütahya maçı sonrası Şermet’le yola devam kararı alan ve HEASK maçı sonrası istifa eden Hasan Şermet’in istifası kabul edilmemişti. Fakat düşme hattında zor günler geçiren Tokatspor karşısında deplasmanda 1 puan alınınca ayrılık kararı alındı.


YENİ HOCA İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI


Karar sonrası yönetim adına yazılı bir açıklama yapan kulübün basın sözcüsü Erkan Abbasoğlu, “Değerli basın mensupları Başkanımız sayın Soner yelkovan ve yönetim kurulunun almış olduğu karar doğrultusunda kulübümüzün Teknik direktörü Hasan Şermet ve ekibi ile karşılıklı anlaşma yapılarak sözleşmesi fesih edilmiştir. En kısa sürede yeni hocamız ve ekibiyle anlaşma sağlanması için çalışmalara başlanmıştır” ifadeleri kullanıldı. .