Misli.com Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Aydın Büyükşehir Belediyespor için 30’uncu hafta konuk edeceği Türk Hava Yolları karşılaşması büyük önem taşıyor. Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu’nda saat 14.00’te başlayacak olan mücadeleyi kazanması halinde Aydın’ın Sultanları sezonu 6.’ncı tamamlayacak.

AVANTAJ YAKALAYACAK


Son dört maçını kazanan Aydın’ın Sultanları maçı 3-0 veya 3-1 kazanması halinde puanını 53’e çıkartarak ligi 52 puanla tamamlayan Galatarasay HDI Sigorta’nın üstünde 6’ncı basamakta bitirecek. Aydın BŞB’nin 3-2’lik galibiyeti veya mağlubiyet halinde ligde ilk etabı 7’nci bitirecek. Aydın BŞB’nin bu maçtan istediği sonuçla ayrılması ve ligi 6’ncı tamamlaması halinde önemli bir avantajı elde edecek.

PLAY-OFF’TA RAKİP GALATASARAY


Play-off etabında ilk dördün dışındaki 4 takımın yer alacağı klasman grubunda Galatarasay HDI Sigorta ile eşleşen Aydın’ın Sultanları, rakibiyle oynayacağı maçlarda beraberlik halinde üçüncü maçını kendi sahasında oynayacak. Aydın Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Alper Hamurcu, THY maçının play-off maçları açısından büyük önem taşıdığını belirterek, “Hedefimiz sezonun ilk etabını ilk 6 içerisinde bitirmekti. Bu hedefe ulaşma olanağına kavuştuk. THY ligin güçlü ekiplerinden. Biz de gücümüzü bu maçta sahaya yansıtacağız. Bu maçı kazanarak ligi 6’ncı tamamlamak ve klasman maçları öncesi Galatasaray HDI Sigorta’ya karşı avantajı yakalamak istiyoruz” diye konuştu.