Aydın Mimarlar Odası Aydın Şubesi’ni ziyaret eden CHP’li heyette, CHP Parti Meclisi Üyesi Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül ve CHP yönetiminden Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç, Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, Efeler Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz, Efeler Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman yer aldı. CHP heyeti Mimarlar Odası Aydın İl Temsilcisi Cemre Şahin Kazıcı’ya çiçek takdim ederek Kadınlar Günü’nü kutladı.

TÜM YÖNETİCİLERDEN BU GİRİŞİMİ BEKLİYORUZ

CHP heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kazıcı, “Mimarlar Odamız yönetmeliklerinde ilk sıraya ülke ve kamu çıkarları çerçevesinde çalışmayı yerleştirmiş toplum hizmetinde bir meslek örgütüdür. Bizler de tüm enerjimizi bu amaç doğrultusunda gönüllülükle kullanıyor, Aydın’ımıza ve Aydın halkına sağlıklı yapılar ve yaşanabilir çevreler kazandırmak için mesleki bilgi ve donanımımızla var gücümüzle çalışıyoruz. Ancak hiç şüphesiz, bu çalışmaların hayata geçirilmesinde siyasilerin, genel ve yerel yöneticilerimizin karar ve uygulamalarına ihtiyaç var. Bu sebeple ülke ve kamu çıkarları ortak paydasında, karşılıklı iletişim ve etkin diyalog halinde olmak gerekiyor. Bu yönde bir girişimi, vatandaşa karşı üstlendikleri sorumluluk gereği tüm yöneticilerimizden bekliyoruz” dedi.

“GENÇ VE KADIN AĞIRLIKLI BİR YÖNETİMİZ”

26 yaşından bu yana 3 dönemdir Aydın Mimarlar Odası Başkanlığı görevini sürdürdüğünü ifade eden Başkan Kazıcı, “Genç ve kadın olmak temsiliyetiyle de bambaşka bir sorumluluk ve emek gerektiriyor. Belki de ülkemiz şartlarında en meşakkatlisi, mimarlık ve kent disiplinlerini yönlendiren karar verici mekanizmadaki ve inşaat sektöründeki eril hakimiyet ve eril dil içerisinde konumlanarak bir mücadele sürdürmek. Genç ve kadın ağırlıklı yönetim kurulumuz ile birlikte yürüttüğümüz bu çabanın bir takdiri olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde CHP yönetiminin odamızı ziyareti oldukça anlamlıydı. Kendilerine teşekkür ediyor ve iletişimin sürdürülerek örnek olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.