Kalabalık bir ekiple Ataköy Mahallesine giden İYİ Partililer tarladan dönen emekçi kadınları yolda karşılayıp sürpriz yaparak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Etkinliğe İYİ Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nihal Deliktaş ile birlikte İlçe Başkanı Ali Küpelioğlu, Belediye Meclis Üyesi ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Nail Kurt, Seçim İşleri Hukuk ve İnsan Haklarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüseyin Özen, Uluslararası İlişkiler ve Türk Dünyası ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Özcan Topçu, Mahalli idarelerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Turgut Savaş, Basın-Yayın ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ercan Ayyılmaz, Strateji-İetişim-Propaganda ve Tanıtımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Çolak, Sivil Toplum Kuruluşları ve Halkla ilişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Bekir Ayyılmaz, Kadın Kolları Üyesi Gülay Öztekin katıldı.

“MERAL’İ SEVİYORUZ”

İYİ Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nihal Deliktaş ve partililer zeytin fidanlarını tek tek kadınlara dağıtıp onlarla sohbet etti. Ali Küpelioğlu, partiyi takdim ederken bir genç kadının “Meral’i seviyoruz” şeklinde seslenmesi ekibi gülümsetti. Etkinlikte ayrıca mahalle kahvesinde bir süre parti üyesi ve köy sorumlusu Mustafa Dibek ve muhtar Hüseyin Dibek’le sohbet edilirken Başkan Ali Küpelioğlu talep ve beklentileri not aldı.

“KADINLAR GÜLERSE HERKES GÜLER”

Güzel bir etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade eden Nihal Deliktaş, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde biz bugün çalışan, emek veren, üreten kadınlara böyle bir sürpriz yapmak istedik. Zeytin kutsal bir ağaç. Ölmez ağaç olarak bilinir. Bütün kutsal kitaplarda geçer. Ekonomik anlamda da yöremizin olmazsa olmazı. Aynı zamanda barışı, kardeşliği simgeler. Biz acıların son bulması, kadınlarımızın yüzünün gülmesi adına böyle bir hediye vermek istedik. Bir ülkede kadınlar mutluysa o ülkede sorun yoktur. Biz İYİ Parti olarak 7’den 70’e herkesin yüzünün güldüğü bir Türkiye için yola çıktık. Bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizde de bu yönde kısa sürede önemli mesafe kat ettik. Daha iyiye doğru hep birlikte çalışacağız. Bu etkinlikte emeği geçen tüm üyelerimize canı gönülden teşekkür ederim” dedi.