28 gün evli kaldığı kadının paralarını alıp kaçtığını belirten Karınca, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Sahte gelin K.Ş. ise boşanma davası açan yaşlı adamdan 145 bin lira tazminat ve 900 lira nafaka talep etti.

OTOGARDA TANIŞTILAR

Efeler ilçesi Cuma Mahallesinde üniversitede okuyan torunuyla birlikte kalan Yusuf Karınca, bir süre önce otogarda tanıştığı 70 yaşındaki kadına gönlünü kaptırdı. Evi, arabası ve emekli maaşı olduğunu söyleyen Karınca ile K.Ş. aile arasında yapılan törenle evlendi. Yaşlı çift 28 gün evli kaldı. İddiaya göre K.Ş. bir akrabasının cenazesine gideceğini söyleyip evden çıktıktan sonra ortadan kayboldu.

30 YILDIR BAŞKASIYLA YAŞIYORMUŞ

Karınca, eşinin 30 yıldır bir başkasıyla yaşadığını ve mahallesindeki komşularına adının Hatice olduğunu söylediğini öğrendi. Sahte gelin tarafından dolandırıldığını anlayan Yusuf Karınca savcılığa suç durusunda bulunurken boşanma davası açtı. Karınca boşanma davası açtığı eşinin kendinden 145 bin lira tazminat ve 900 lira aylık nafaka talep etmesiyle şaşkına döndü.

BU YAŞTA BAŞIMA GELMEYEN KALMADI

74 yaşında aşık olmanın cezasını çektiğini belirten Karınca, "Eşimle otogarda tanıştık. Bana kimsesi olmadığını ve kanının aç olduğunu söylemişti. Ben de ona acıdım. Daha sonra onu sevdim. Bana gülüm derdi. Gülü kokladım dikeni battı. 28 gün evli kaldık. Bana bir akrabasının cenazesine gideceğini söyleyerek gitti, ortadan kayboldu. Niye evlendin, niye gittin? savcılığa şikayet dilekçesi verdim. Boşanma davası açtım. Dava açıldı. Benden boşanmak için 145 bin lira tazminat, ayrıca 900 lira nafaka istedi. Malvarlığına tedbir koydurmuş. Bu yaşta başıma gelmeyen kalmadı" dedi.