Ziyarette Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'ın 2 yıllık çalışmaları hakkında brifing alan Milletvekili Şanverdi, "Merhum Başbakanımız Adnan Menderes'in memleketi Koçarlı'da yapılan hizmetlerden çok memnunuz. Koçarlı AK belediyecilik ile çağ atlıyor" dedi.
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetim Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Şanverdi, Koçarlı Belediyesi’ne ziyarette bulundu. AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Koçarlı Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştiren Şanverdi’yi, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, meclis üyeleri ve belediye personeli karşıladı. Makamında ağırladığı Şanverdi’ye 2 yıllık çalışmalara ve planlanan projelere ilişkin brifing veren Başkan Kaplan, “3 dönemden bu yana CHP’nin yönettiği Koçarlı’yı çok şükür 31 Mart 2019’da AK belediyecilik ile buluşturduk. Yerel seçimlerde verdiğimiz sözleri bir bir hayata geçiriyoruz” dedi.

"İLK AÇILIŞIMIZI 31 MART'TA YAPACAĞIZ"


Slayt gösterisi eşliğinde Şanverdi’ye ihale süreci tamamlanan ve ihale aşamasındaki projelerin yanı sıra Koçarlı’yı marka kent haline dönüştürmek için planladığı vizyon projelere dönük bilgilendirmede bulunan Başkan Kaplan, 2 yıllık görev süresi içerisinde, yaptığı çalışmaları ve hizmetleri detaylarıyla birlikte anlattı. Brifing esnasında açıklamada bulunan Başkan Kaplan, “Yeni hizmet binası ve emniyet amirliği binamızı 29 Ekim’de hizmete açacağız. 12 bin metrekarelik alanda hayata geçecek olan Millet Bahçesi’nin yapımı için belediye ekiplerimizi seferber ettik. İnşaat çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. İkinci bir Millet Bahçesi’ni daha halkımızın hizmetine sunmak için gerekli çalışmalarımızı tamamladık. Bununla birlikte içerisinde tenis kortu, yürüyüş parkuru ve spor alanı bulunacak tesislerimizin açılışını, 31 Mart’ta meclis üyelerimiz ve hemşehrilerimizle birlikte gerçekleştireceğimiz yürüyüşün ardından yapacağız. Millet Bahçe’mizin açılışını ise 23 Nisan’a yetiştirmek istiyoruz” diye konuştu.
"KOÇARLI SENELERDİR ALMADIĞI YATIRIMLARA KAVUŞUYOR"
Koçarlı’da milli bayram özelliği taşıyan her güne bir açılış programı sığdırma düşünceleri olduğunu söyleyen Başkan Kaplan, “Hükümetimizin desteği ve belediyemizin iş birliğiyle hayata geçecek olan büyük projelerle birlikte sosyal belediyecilik projeleri kapsamında açtığımız aşevimiz, Menderes Ekmek Fabrikamızla da ilçemizde dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmaya devam ediyoruz. Kadınlarımız ve gençlerimiz için de hayata geçirmeyi planladığımız projelerimiz var. Birtakım projelerimize de gerekli ödenek ve desteğin sağlanmasıyla birlikte bu dönem Koçarlı’ya senelerdir alınmayan hizmetlerin gelmesine vesile olacağız. Bugüne kadar projelerimizden desteğini esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ilgili tüm bakanlıklarımıza, valiliğimize ve milletvekillerimize çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

"DAİMA SİZLERİN YANINDAYIZ"


Başkan Kaplan’ın verdiği brifingin ardından yaptığı konuşmada kendisinin Hatay Reyhanlı’da 3 dönem belediye başkanlığı yapması nedeniyle belediyeciliği iyi bildiğini ifade eden Şanverdi, “Yerel Seçimler’den bu yana geride kalan 2 yıllık süreci bu kadar dolu dolu geçirmeniz hasebiyle size teşekkür ediyorum. Gerçekten kısa sürede ilçenizin çehresini değiştirecek yatırım ve hizmetlerin hayata geçmesi noktasında ciddi bir emek ve uğraş veriyor olduğunuz ortada. Bu dönem AK belediyecilik ile tanışan Koçarlı adeta çağ atlıyor. Biz de AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak daima sizlerin yanındayız ve sizlere bundan sonrası için de destek vermeye devam edeceğiz. Hassaten gençlerimize yönelik projelerinize ilaveten genel merkezimiz olarak da sizlere yardımcı olmaya hazırız. Ben Merhum Başbakanımız Adnan Menderes’in memleketine bir değişim ve yenilik katma noktasındaki gayretlerinizden ötürü de size Allah razı olsun diyor, bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmaların ve istişarelerin ardından Başkan Kaplan, Milletvekili Şanverdi’ye yöresel ürünlerden oluşan hediye sepeti ve yörük poşusu takdim ederken, ziyareti nedeniyle de kendisine teşekkürlerini sundu.