Aydın’da çalışmalarını sürdüren AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Çine ilçesini ziyaret etti. AK Parti Çine İlçe Başkanı Ergüven Özcan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan İl Başkanı Özmen, esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Cuma Namazı’nı Evciler Mahallesi’ndeki camide kılan AK Partili Özmen, mahalle halkına müjde verdi. İl Başkanı Özmen, Evciler’deki Söğütcük Deresi’nin ıslah çalışmalarının en kısa sürede başlayacağını söyledi.

“BU SORUNLARA ÇÖZÜM GETİRECEĞİZ”


Evciler Mahallesi’nin ardından İl Başkanı Özmen, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok’u makamında ziyaret etti. Çiftçilerin sorun ve taleplerini Özmen’e aktaran Başkan Eşiyok, ziyaretlerinden dolayı Özmen’e teşekkür etti. Evciler Mahallesi girişinde bir cep ihtiyacı olduğunu ifade eden Özmen, “Dere ıslah çalışmalarını başlatacağız. Esnafımızı ziyaret ettik. Esnafımız şuan memnun ancak iş yerlerinin yeniden kapanmaması için tedbirleri elden bırakmamak gerekir. Ben bu hastalığın yaz sonu itibari ile gündemimizden kalkacağını umuyorum. Aydın tarım kenti, 100 yıllık hayal olan Adnan Menderes Barajı ayrıca sulama sistemleri ile bütün ovayı kapsayan bir imkan sunuyor. DSİ’nin geçen yıla göre yatırım bütçesi 2.5 kat arttı. Çiftçimizin durumunu önemsiyoruz. Ziraat Odası Başkanımız Osman Bey’i ziyaret ettik, sorunları dinledik. Bu sorunlara çözüm getireceğimizi düşünüyorum” dedi. AK Partili Özmen, Çine ziyaretinde esnaf ile vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

“ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”


İl Başkanı Ömer Özmen’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden AK Parti Çine İlçe Başkanı Ergüven Özcan da, “Teşkilat olarak esnafımızın, çiftçimizin, köylümüzün yanındayız. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. İl Başkanımız Ömer Özmen'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Teşkilat olarak ziyaretlerimiz devam edecek.” diye konuştu.