Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, “Bitlis'de düşen askeri helikopterde yaşamını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetleri ve milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar dilerim.” dedi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere kalkış yapan askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadelerini kullandı.
AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM Kamu İktisadi Teşekkülleri (KİT) Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, “Bingöl'den Tatvan'a giden askeri helikopterin kaza geçirmesi sonucu şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun” diye konuştu. AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, şunları kaydetti: “Bitlis Tatvan’da, helikopterin düşmesi sonucu şehit düşen askerlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, Türk Silahlı Kuvvetlerimize, milletimize ve ailelerine başsağlığı diliyorum.” AK Parti Aydın Milletvekili ve Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Metin Yavuz, “Bingöl’den Tatvan’a giden askeri helikopterin kazaya uğraması sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun. Şehit olan 8’inci Kolordu Komutanımız Korgeneral Osman Erbaş, Mehmetçiğimizin Osman abisiydi. 15 Temmuz’da FETÖ’cü subayları derdest etmiş, dik durmuş bir kahramandı. Osman Paşa'ya ve tüm aziz şehitlerimize bir kez daha Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize baş sağlığı diliyorum.” dedi. AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, “Tatvan ilçesi kırsalında askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 8. Kolordu Komutanımız Korgeneral Osman Erbaş ve kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar, acılı ailelerimize sabır diliyorum. Aziz Milletimizin başı sağ olsun.” dedi.

“MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN”

CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, “Tatvan’da şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, ailesi ve milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar dilerim.” ifadelerini kullandı. CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, “Bitlis'in Tatvan ilçesinde helikopter kazası sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” diye konuştu. CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, şöyle dedi: “Şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun.” İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, “Bitlis'in Tatvan ilçesinde meydana gelen helikopter kazasında şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet diliyor, yaralılara acil şifalar temenni ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadelerini kullandı.

“YARALI ASKERLERİMİZE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ”

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, “Bingöl'den Tatvan'a gitmekte olan askeri helikopterin kaza geçirmesi sonucu şehit olan kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum. Aziz Milletimizin başı sağ olsun.” dedi. CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, “Bitlis'in Tatvan ilçesinde kaza kırıma uğrayan askeri helikopterde şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı; yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Ulusumuzun başı sağ olsun” diye konuştu. MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, şunları kaydetti: “Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.”