Yıllarca başkasına ait balık av malzemeleri dükkanında çalışmasının ardından, kendi iş yerini açmaya karar veren 30 yaşındaki Memiş Enes Ergin, Aydın'a sektörün en büyük mağazasını kazandırdı.
Ergin'in Efeler ilçesi, Orta Mahalle, 235 Sokak üzerinde hizmete açtığı 500 metrekare genişliğindeki 'Ayyıldız Balık' isimli mağazada oltadan misinaya, makineden kurşuna, sahte balıktan iğneye kadar toplam 10 bin çeşit malzeme yer aldı.
Raflarında dünyaca ünlü markaların ürünlerinin yanı sıra kendi üretimi olan malzemelerin de bulunduğu mağaza, her bütçeye hitap etmesiyle dikkat çekti. Balık tutkunlarının yeni gözdesi olan mağazanın sahibi Memiş Enes Ergin, Aydın halkının balık avlamaya meraklı olduğunu söyledi.

“HER TÜRLÜ MALZEME MEVCUT"


Halkın av malzemesi ihtiyacını karşılamak için büyük bir mağaza açtığını belirten Ergin, "Balık av malzemeleri ile ilgili 15 yıldır başkasının yanında çalışıyordum. İşin bütün inceliklerini öğrendikten sonra, kendi dükkanımı hizmete açtım. İlimize, sektörün en büyük mağazasını kazandırdım. Mağazamızda balık tutkunlarının tatlı su veya deniz balık avcılığında, ihtiyaçlarını karşılayacak her türlü malzeme mevcut" diye konuştu.

“MÜŞTERİMİZİ BELLİ MARKALARI ALMAYA ZORLAMIYORUZ”


10 bin çeşit ürünün yer aldığı mağazasında, her bütçeye hitap etmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Ergin, "Ürün yelpazemiz çok geniş. Ürünlerimiz arasında kendi yaptıklarımızın yanı sıra dünyaca ünlü markalar da yer almakta. Kendi imalatımız olan ürünlerde, toptan fiyatına perakende satışımız var. Bazı markalarda da en uygun fiyat garantisi sunuyoruz. Yani müşterimizi belli markaları almaya kesinlikle zorlamıyoruz. Her bütçeye hitap ediyoruz. Bu vesile ile mağazamızın ilimize, sektörümüze hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.