Kişi başına araç sayısının en fazla olduğu illerden biri olan Aydın’da araç sahiplerinin güvenip araçlarını teslim edebilecekleri Garaj 09 Oto Kuaför sizleri ağırlarken, aracınızı da pırıl pırıl yapıyor. Sizin isteğinize göre aracınızın bakımı yapılırken, siz ister evinizde isterseniz Garaj 09 Oto Kuaför’ün salonunda çayınızı veya kahvenizi yudumlayabilirsiniz.

TİTİZLİK ÖN PLANDA


Pasta cila, far temizliği, seramik kaplama, motor temizliği, detaylı temizlik, demir tozu temizliği, kil uygulaması gibi hizmetlerin verildiği Garaj 09’da temizlik malzemesi olarak yüzde 40 cila içeren kostik şampuan kullanılıyor. Dezenfektan hizmetinin de verildiği iş yerinde aracınız emin ellerde. Silgeç temizliği ve klima bombası uygulamasının yapıldığı iş yerinde titizlik ön planda tutuluyor.

‘ARACINIZIN SİZİN İÇİN DEĞERİNİ BİLİYORUZ’


Aracına değer verenleri iş yerlerine davet eden Süleyman Güngör, araçları yıkarken fırça kullanmadıklarını belirterek, “Aracınızın sizin için kıymetini ve değerini biliyoruz. Bunun bilinciyle aracınızın kuaför ve temizlik işlemlerini özen ve titizlikle gerçekleştiriyoruz. Profesyonel ekip ve ekipmanlarımız ile sizleri işletmemize bekliyoruz. Talep edilmesi durumunda aracınızı özel ürünler ile dezenfekte ediyoruz. Aracınıza virüs, bakteri gibi istenmeyen durumlara karşı koruma sağlıyoruz” dedi.

ARACINIZ EVDEN ALINIP, TERTEMİZ BİR ŞEKİLDE SİZE TESLİM EDİLİYOR


Talebe göre vale hizmeti de verdiklerini kaydeden Süleyman Güngör, “İsteyen müşterilerimizin araçlarını evlerinden alıyoruz. Aracın bütün bakım, temizlik hizmetlerini gerçekleştirip tertemiz bir şekilde tekrar evlerine teslim ediyoruz. Araçlarını kendileri getiren müşterilerimizi ise iş yerimizin salonunda ağırlıyoruz. Salonumuzda kurulu bulunan sistem sayesinde müşterilerimiz çaylarını ya da kahvelerini yudumlarken, ekrandan araçlarının bakımlarını oturdukları yerden takip edebiliyorlar.” şeklinde konuştu.
Her aracın sahibi için ne kadar önemli olduğunu bildiklerini ve bu bilinçle hizmet verdiklerini söyleyen Süleyman Güngör, uzman ekip ve ekipmanlar ile kendilerine teslim edilen araçların titizlikle bakımlarının yapıldığını belirterek araç sahiplerini Ata Mahallesi Alt Sanayi 1. Cadde No: 42 adresindeki iş yerlerine davet etti.