Çine Devlet Hastanesi'nde görev yapan Gonca Keklik, geçen yıl Muğla'da yaşayan babası Erol B'ye ruhsatı kendisine ait olan otomobilini kullanması için verdi. Erol B'ye alkollü araç kullanma, ışık ve hız ihlallerinden defalarca trafik cezası kesildi. Cezalar birikerek 3 bin 300 lirayı buldu. E-devlet üzerinden ruhsatlı aracına kesilen trafik cezalarını öğrenen Gonca Keklik, otomobilini babasından geri istedi.

TEHDİT MESAJLARI ATTI

Otomobili kızına vermediği gibi cezaları da ödemeyen baba Erol B. son olarak kontrol noktasında polisin dur ihtarına uymayınca otomobile 258 liralık bir ceza daha kesildi. Trafik cezalarından bıkan Gonca Keklik, Çine Cumhuriyet Savcılığı'na dilekçe vererek babasından şikayetçi oldu.

CEZALARDAN BIKTIM

Evli ve iki çocuk annesi Gonca Keklik, babasının trafik ihlallerinden kaynaklanan cezalarını kendisinin ödemek zorunda kaldığını belirterek, "Kanunen benim üzerime kayıtlı olan 15 KA 978 Opel Vectra model araba, babam tarafından ehliyetsiz ve alkollü kullanırken yakalanıp cezalar yemiş görünüyor. Hiç kusurum olmadan cezalar bana geliyor. Defalarca uzlaşıp arabayı üzerine almasını istedim. Bunu reddedip tehdit mesajları atmaya başladı. Eşimi sahte kimlik kullanmakla suçlayıp iftira attı. Ben trafik cezalarından bıktım. Babamın cezalandırılmasını ve arabanın da yakalanıp trafikten men edilmesini istiyorum" dedi.