Kurulduğu günden beri Güzelhisar Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı, Kırmızı Minareli Cami yanındaki binayı kullanan İYİ Parti Aydın İl Teşkilatı, mevcut binanın ihtiyaçlarını karşılayamaz hale gelmesi ile yeni yer arayışına girdi. Uzun süredir devam eden arama çalışmalarında parti, Atatürk Kent Meydanı ve Adnan Menderes Bulvarı'na cephesi bulunan bir bina buldu.
Kurtuluş Mahallesi, numara 14 adresinde bulunan Büyük Menderes Apartmanı’nın 7’nci katını kiralayan parti, 230 metrekarelik binada bakım ve onarım çalışması başlattı. Konferans salonu, başkanlık odası, kadın ve gençlik kollarının faaliyet göstereceği odaların yer aldığı binaya, vinç yardımıyla parti levhası ve logosu takıldı. Partinin yeni yerinde vatandaşların hizmetinde olduğu açıklandı.
Partinin logosu ve yeni adresine gönderme yapılan açıklamada, "İYİ Parti iktidar olma yolunda, iyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlamenter sistem ile Aydın'ın üzerine bir güneş gibi doğuyor. İYİ Parti güneşi ışık saçmaya başladı. Karanlığın üzerine bir güneş gibi doğdun İYİ Partim" denildi.