DEVA Partisi’nin Kuşadası Kurucu İlçe Başkanı Avukat Behçet Alp, vatandaşları partilerine çay içmeye davet ederek, esnaf ziyaretlerine de başlayacaklarını bildirdi.

KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEDEN SORUMLU BİR SİYASET ANLAYIŞI YÜRÜTECEĞİZ

DEVA Partisi’nin Kuşadası’ndaki yapılanması ile ilgili de açıklama yapan Alp, "Partimizin kuruluş işlemlerinin tamamlanmasının ardından, kurucu yönetim kurulu üyeleri olarak Ata’mızın huzurunda biraraya gelerek, Atatürk anıtına İlçe Başkanlığımızın çelengini sunduk, saygı duruşunda bulunduk ve
İstiklal Marşı’mızı söyledik. Sonrasında ilçe binamıza geçerek ilk yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Kısır iç politik çekişmelere girmeyeceğiz. Yapıcı, yol gösterici ve sorumlu bir siyaset anlayışı ile hareket edeceğiz. Kuşadası’nın yararına olan işlerde hiç çekinmeden elimizi taşın altına koyacağımız gibi, her türlü yanlışın karşısında da dimdik duracağız. Kapımız tüm hemşehrilerimize açık olacak. Kuşadası sahipsiz değil! Kimse konuşmaktan, yanlışı eleştirmekten, bir haksızlığı dile getirmekten korkmayacak. Kuşadası’nın bir DEVA’sı var. Partimiz ilçemize hayırlı olsun" dedi.