Misli.com 3. Lig 2. Grup’ta Nazilli Belediyespor, 20’nci hafta mücadelesinde ligin güçlü takımlarından Kütahyaspor ile deplasmanda karşılaştı. Dumlupınar İlçe Stadyumu’nda oynanan zorlu karşılaşmaya Naz-Naz, Zekeriya, Polat, Oktay, Mehmet Ersavaş, Sinan, Berkay, Aytaç, Muhammet Ali Aydın, Murat Can Bölükbaşı, Bünyamin Cesur Karataş ve Mert Çapar’dan oluşan ilk onbirle çıktı.

SON 10 DAKİKADA GOL YEDİ


Nazilli Belediyespor, 12 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Kütahyaspor karşısında maça kötü başladı. Maçın 11’inci dakikasında Erdem Onur Beytaş’ın ayağından bulduğu golle Naz-Naz, 1-0 yenik duruma düştü. Golden sonra her iki takım da bulduğu fırsatları golle sonuçlandıramayınca siyah-beyazlılar, ilk yarıyı 1-0’lık skorla geride kapattı. İkinci yarıya iyi başlayan Nazilli Belediyespor, maçın 47’nci dakikasında Mert Çapar’ın ayağından bulduğu golle eşitliği sağladı: 1-1. Büyük heyecana sahne olan maçın 79’uncu dakikasında Naz-Naz, Güven Güneri’nin attığı golle yeniden yenik duruma düştü: 2-1. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Naz-Naz, Kütahyaspor’a yenilerek zirve yarışında ağır bir yara aldı.

İKİ PUAN GERİYE DÜŞTÜ


Karşılaşmada Nazilli Belediyespor’da Mehmet Ersavaş, Muhammed Ali Aydın, sarı kart gören isimler oldu. Naz-Naz’da Teknik Direktör Hasan Şermet, maçın 71’inci dakikasında Aytaç’ın yerine Mehmet Akif Şerifoğlu, 84’üncü dakikasında Sinan Akgöl’ün yerine Zafer Özden’i oyuna aldı. Deplasmanda oynadığı son iki maçını kaybeden siyah-beyazlılar, liderlik koltuğunda 44 puana sahip Kütahyaspor ve Fethiyespor’un 2 puan gerisine düştü. Kütahyaspor’un ise bir maçı eksik bulunuyor.