Kuşadası ESKKK Başkanı Halit Şakar ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Saraç, esnaf ve sanatkarların pandemi dönemindeki sorunlarını görüştü.

DESTEK TALEBİ


Aydın Muğla İlleri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç, ülkenin pek çok sıkıntılar gördüğünü, çok badireler atlattığını ifade ederek, "Koronavirüs salgını nedeni ile 2020 yılı zor bir yıl oldu. Her şeye rağmen esnafımız ayakta kalmaya çabalıyor. Vatandaşlarımızın da esnafımıza destek vermesini bekliyoruz. Bizler de kooperatifler olarak hükümetin çabaları ile esnaf ve sanatkarımıza elimizden gelen desteği veriyoruz ancak devletten talebimiz bu ülkenin değeri olan ve en zor gününde halkın yanında olan esnaf ve sanatkarın daha çok desteklenmesidir. Esnafımıza bugünlerin atlatılacağı güzel günler diliyoruz, biraz daha sabır diyoruz" ifadelerini kullandı.
Saraç, pandemi süreci nedeniyle sıkıntılı günlerin yaşandığı bu dönemde esnaf ve sanatkarın öneminin bir kez daha ortaya çıktığını, esnaf ve sanatkarlara devlet desteklerini aktarmaya, köprü olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.