Bahçearası Muhtarı Hakan Karabulut, mahallesinde hırsızlara göz açtırmıyor. Gündüz muhtarlık gece ise mahallesinin adeta bekçiliğini yapan Karabulut, aldığı ölüm tehditlerine aldırış etmeden hırsızları yakalayıp adalete teslim ediyor. Daha önce mahallesindeki hayvan hırsızlarını yakalayan muhtar Karabulut, bu kez mahallesinde kablo ve dinamo hırsızlarına suçüstü yaptı.

HIRSIZIN BAHANESİ


Muhtar Karabulut ve arkadaşları, önce kablo çalarken bir kişiyi yakaladı. Hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan hırsız, çocuğunun kanser hastası olduğunu, hırsızlık yapmadığını söyledi. Muhtar Karabulut, yakaladıkları hırsızın telefonuyla aratarak suç ortağını da yakaladı. İki hırsız, olay yerine gelen jandarma ekiplerine teslim edildi.

ÖLÜM TEHDİTLERİ ALIYOR


Mahallesinde hırsızlık olaylarına karşı sürekli teyakkuzda olduğunu dile getiren muhtar Karabulut, “Gündüz muhtarlık, gece ise mahallemin bekçiliğini yapıyorum. Neredeyse her gün mahallemizde hırsızlık oluyor. Bunun için geceleri bahçeleri dolaşıyorum. Bahçede iki hırsızı suçüstü yakalayıp güvenlik güçlerine teslim ettim. Hırsızlar benimle başa çıkamayınca telefonla ölüm tehdidinde bulunuyor. Kimseden korkmuyorum. Mahallemiz sakinlerinin alın terini korumak için canımı feda etmeye hazırım” dedi.