Günümüzde oldukça popüler olan lazer epilasyon işlemi ile istenmeyen tüylerinizden kalıcı olarak kurtulabilirsiniz. İzmir lazer epilasyon merkezleri tarafından en kaliteli hizmeti alabilirsiniz. Ağda, cımbız, tüy dökücü kremler, jilet gibi malzemeler ile tüylerinizi almak yerine lazer epilasyon yöntemini tercih edebilirsiniz. Hem acısız hem de oldukça konforlu olan epilasyon sayesinde tüm hayatınızı tüylerinizin %85 inden kurtularak sürdürebilirsiniz. Acil durumlarınızda ya da başınıza bir hastalık geldiğinde her zaman temiz olarak atlatabilirsiniz. Sağlık açısından herhangi bir zararı olmayan lazer epilasyonun pek çok çeşidi de mevcuttur. İzmir lazer epilasyon merkezlerinden dilediğiniz zaman yararlanabilirsiniz. Mayasante İzmir Dr. Osman Baş
Dr. Osman Baş

Dr. Osman Baş Kimdir?

10.03.1962 İzmir doğumlu. İlk , orta ve lise öğrenimini İzmir de tamamladıktan sonra 1985 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2010 yılına kadar İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hekimlik hizmeti yaptı. Aynı dönemde özel kliniğinde hizmet verdi. 2004 yılında ​ Sağlık Bakanlığı onaylı Medikal Estetik Uygulama Sertifika Programını ve Hipnoz Uygulama Sertifika Programını (Yeditepe Üniversitesi) tamamlamıştır. 2004 tarihinden itibaren kendine ait ​ Özel Mayasante Polikliniğinde ​ medikal estetik hekimliği görevini sürdürmektedir. 2016-2018 yıllarında Roma Camerino Üniversitesinde Medikal Estetik Hekimliği Master programını tamamlamıştır. O yıldan itibaren Roma Camerino Üniversitesinde Medikal Estetik alanın çalışmalarını sürdürmektedir. Bu süre içersinde çok sayıda yurt içi ve yurt dışı eğitim , workshop ve kongreler katıldı. 2017 Tarihinden itibaren Dinamik İp Askı, Ameliyatsız yüz germe uygulamasıyla bilinen Aptos firmasının Uluslararası eğitimcisidir. Ülkemizde akıllı dolgu olarakta bilinen Ellansé dolgularının ulusal eğitim doktorluğunu yürütmektedir. Hali hazırda Medikal Estetik Hekimleri Derneği kurucu üyesi ve yönetim kurulu üyeliği görevini sürdürmektedir.

Lazer Epilasyon Nedir?

Son zamanların daha popüler işlemlerinden olan lazer epilasyon hem erkeklerin hem de kadınların tercih ettiği yöntemlerdendir. Teknolojinin gelişmesi ile tüylerden kurtulmaya yarayan en kaliteli yöntemlerdendir. Tüylerinizden kısa süreliğine değil kalıcı olarak kurtulmak istiyorsanız sizler de tercihinizi lazer epilasyondan yana yapabilirsiniz. İzmir’de daha yaygın olarak yapılan İzmir lazer epilasyon fiyatları da oldukça uygundur. Bacak bölgesi, kol bölgesi, genital bölge, koltuk altı, yüz bölgesi gibi vücudunuzda tüy olan her bölgeye uygun fiyatta yaptırabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

Farklı çeşit ve yöntemleri olan lazer epilasyon yapılırken herhangi acı ya da ağrı hissi yaratmaz. Yaklaşık olarak 10 seansta uygulanan lazer epilasyonda önceden almış olduğunuz tüylerin üzerine lazer basılır. Seansa gitmeden önce ilk gidişinizde tüylerinizi jiletle aldıktan sonra diğer seanslarda kıl inceltme makinesi ile almanız gerekir. Uygulama yapılacak olan bölgeye göre tercih edilen epilasyon yöntemi ile kıl kökü yakılır. Bu esnada cilde ve dokulara zarar verilmez. İzmir lazer epilasyon yapan merkezler tarafından hizmet alabilirsiniz. Kısa sürede tüylerinizden kurtulacağınız yöntem sayesinde sağlıklı bir şekilde kurtulabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Kaç Seans Uygulama Gerekir?

Kıl köklerine göre değişen seans uygulamalarında genellikle 10-12 seans uygulama yapılır. Daha kalın ve zor biten tüylerde seans sürelerinde uzama meydana gelebilir. Tercih edilen lazer epilasyon çeşidine göre de seanslarda değişiklikler meydana gelebilir. Tüylerinizin daha kısa zamanda bitmesinde geriye kalan seanslarınızı senede bir defa çıkan tüylerinizde kullanabilirsiniz. Özellikle genital bölgede daha geç olarak biten tüylerde seans sayısı değişebilir. Seans sayısına göre değişen fiyatlarda İzmir lazer epilasyon fiyatları daha uygundur. Sizler de merkezlere yakın konumda yer alıyorsanız uygun fiyata hizmet alabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Çeşitleri Nelerdir?

Buz lazer olarak bilinen diode lazer ve alexandrite lazer olarak iki çeşit vardır. Genellikle tercih edilen çeşit diode lazerdir. Hem daha acısız hem de kısa sürede sonuç veren diode lazeri sizler de tercih edebilirsiniz. Alexandrite lazer epilasyon yöntemi daha kalıcı ve etkili sonuç veren yöntemdir. Kıl köklerine en iyi şekilde enerjinin ulaşması için alexandrite yöntemini tercih edebilirsiniz. İki yöntem de severek kullanılır. Kıl yapınıza ve ten renginize göre en uygun yöntemden yana tercih yapabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Fiyatları

Günümüzde oldukça fazla tercih edilen tüy alma yöntemlerinden olan lazer epilasyon oldukça uygun fiyatlıdır. Her bütçeye uygun olarak sunulan hizmetlerden sizin için en uygun hizmeti sunan merkezlerden yararlanabilirsiniz. İzmir lazer epilasyon fiyatları epilasyon çeşidine göre değişkenlik gösterir. Diode lazer fiyatları daha uygun olarak uygulanır. İndirim ve kampanyalar sayesinde ihtiyacınız olan epilasyon hizmetini daha uyguna yaptırabilirsiniz. Seans sayısına göre fiyatlarda değişiklikler meydana gelebilir. Sizler de seans sayısı yüksek fakat fiyatı düşük olan merkezler tarafından hizmet alabilirsiniz. Kalıcı olarak istenmeyen tüylerinizden rahatlıkla kurtulabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için https://www.mayasanteizmir.com/izmir-lazer-epilasyon/ adresini inceleyebilirsiniz.