Çamköy Mahallesi'nin Germencik Belediyesi'nden talep ettiği hizmetler, gerçekleştirildi. Muhtar İlhan Kaştan, mahallesinin ihtiyacı olan hizmetleri Belediye Başkanı Fuat Öndeş'e iletti. Taleplere duyarsız kalmayan Başkan Öndeş'in verdiği talimatla harekete geçen belediye ekipleri yol, düğün salonu, istinat duvarı ve süt toplama merkezi çalışmalarını tamamladı. Çalışmaları, Muhtar Kaştan da yakından takip etti. Kaştan, hizmetler için Başkan Öndeş ve ekibine teşekkür etti.

"ÇALIŞMALARDAN MEMNUNUZ"


Belediye ekiplerinin mahallesinde, yaptığı hizmetleri anlatan Muhtar Kaştan, "Çamköy-Tire bağlantı yolundayız. Bir firmanın altyapı çalışmalarından dolayı yolumuzda kazı çalışmaları yapıldı. Belediye başkanımızdan yolumuzun yapılmasını talep ettik. Bu yolumuz çok işlek olduğu için başkanımız, yapım çalışmasını öne aldı, işçileri gönderdi. Başkanımızın çalışmalarından çok memnunuz" şeklinde konuştu.

MEYDANIN ÜSTÜ KAPATILDI


Çamköy halkı olarak cemiyetlerine önem verdiklerini dile getiren Kaştan, şunları kaydetti: "Yaz mevsiminde hava çok sıcak olduğundan vatandaşımız rahatsız oluyordu. Misafirlerimizin rahat edebilmesi için mahalle meydanımızın üstünü kapattı. Ayrıca meydanımızın arkasında dere yatağı var, dere yatağının taşması sonucu su yazlık düğün salonumuzun altına geliyordu. Sağ olsun başkanımız, bu projeyi de gerçekleştirdi."

SÜT TOPLAMA MERKEZİ


Kaştan, Başkan Öndeş'in mahallesine süt toplama merkezi de kazandırdığını belirterek, "Çamköy halkı olarak bizim zeytinimiz, incirimiz olduğu gibi hayvancılıkla da uğraşıyoruz. Hayvancılık dediğimiz zaman tabi süt ve süt ürünleri akla gelir. Elde ettiğimiz ürünleri değerinde satabilmemiz için süt toplama merkezi yapan başkanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.