Geçtiğimiz aylarda yapılan kongrenin ardından güven tazeleyen İl Başkanı Ömer Özmen, bir süre önce başladığı olağan ilçe ziyaretlerini Karacasu ile sürdürdü. AK Parti Karacasu İlçe Başkanı Fuat Meriç, Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekli, Gençlik Kolları Başkanı Turancan Önem, Belediye Meclis üyeleri Erbil Avcı, Memduh İlgili, Fatih Akkın ve yönetim kurulu üyelerinin tam kadro yer aldığı haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısına katılan Ömer Özmen, partililerle istişarelerde bulundu. Toplantıda diğer ilçelerde olduğu gibi Karacasu'da da siyaset akademisine katılanlara sertifikaları verildi.

SERTİFİKALAR TAKDİM EDİLDİ

Toplantının ardından, AK Parti İl Başkanlığı sosyal medya hesabından toplantıya ilişkin bilgi ve fotoğraflar paylaşıldı. Paylaşımda, “İl Başkanımız Ömer Özmen; Karacasu İlçe Başkanlığı ziyaretinde, İlçe Başkanımız Fuat Meriç, İlçe Kadın Kolları Başkanımız, İlçe Gençlik Kolları Başkanımız, Meclis Üyelerimiz ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdiler. Önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmaların değerlendirildiği toplantı sonrası "AK Parti Siyaset Akademisi" eğitiminden başarı belgesi almaya hak kazanmış üyelerimize İl Başkanımız Ömer Özmen tarafından başarı sertifikaları takdim edildi” ifadeleri kullanıldı.

ÇEŞİTLİ DERSLER VERİLDİ

2020 yılı içerisinde online olarak yapılan ve geçtiğimiz aylarda tamamlanan AK Parti 19. Siyaset Akademisine Karacasu'dan katılan iki isim olan AK Parti üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri Fatih Akkın ve Memduh İlgili, başarı sertifikası almaya hak kazandı. 19. Siyaset Akademisi internet sayfasında yer alan bilgilere göre açılış dersini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği akademide katılımcılara Etkili Yönetim Teknikleri, Siyasette Stratejik İletişim, Anayasa Hukuku, Dijital Dünya, Yerel Yönetimlerde Dönüşüm, Kuruluşundan Bugüne Ak Parti, Medya Okuryazarlığı, Yerel Yönetimler Perspektifinden AK Parti Belediyeciliği, Ekonomide Temel Kavramlar ve Modeller, Temel Siyasi Kavramlar ve İdeolojiler gibi dersler verildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Politikalar Başkanı Mehmet Özhaseki de ders verenler arasında yer aldı.