Germencik'te 2019 yerel seçimlerinde belediye başkanlığına gelen Fuat Öndeş, önemli açıklamalarda bulundu. Öndeş, memleketine faydalı olmak için belediye başkanlığına niyet ettiğini ve seçildiğini belirterek, "Başta partimizin teveccühü ve desteğiyle yola çıktık, vatandaşlarımızın takdiriyle de göreve geldik. Rozetimizi çıkardık. Görev süremizin 23 ayını tamamladık. Elimizden geldiğince herkesi kucaklayan, hizmet için var olan bir anlayış sergiledik. Bunu vatandaşımıza da yansıttığımızı düşünüyoruz" diye konuştu.
Siyasetçinin bir dahaki seçimi düşünerek görev yaptığını, devlet adamının da memleketine eser bırakmak için çalıştığını dile getiren Öndeş, "Bana verilen görev süresini en iyi şekilde değerlendirip memleketime eser bırakırsam, vatandaşımızın gönlünde de hoş bir seda bırakırsak ne mutlu" dedi.

"HERKESİ KUCAKLIYORUZ"


Germencik'in toprağı, havası ve nimetleriyle mükemmel bir coğrafyaya sahip olduğunun altını çizen Başkan Öndeş, "İlçemiz bu zamana kadar kısır bir siyaset, çekişme şudur, budur derken belki de bir dahaki seçimi düşünen kişiler yüzünden hak ettiği yere gelmemiş. Haritada baktığımızda Germencik, Aydın'da 17 ilçe içerisinde 35-40 dakikada havaalanına gidilen tek ilçedir, 100 yıllık tren yoluna sahiptir. Bunlar birer nimettir. Germencik'te evinizden çıktığınızda kısa sürede denize gidebiliyorsunuz. Biz, bu kıymetleri öne çıkarmaya başladık. Engelleri kaldırıyoruz, herkesi kucaklıyoruz, Germencik de kendi kimliğine bürünüyor" şeklinde konuştu.