İYİ Parti Germencik İlçe Başkanı Sabahat Baltacı Toker, yönetimi kurulu üyeleri ile birlikte, mahalle ziyaretlerine başladı. 36 mahallesi bulunan ilçede, tüm mahalleleri ziyaret etmeyi planlayan Başkan Toker ve yönetimi, ilk ziyareti Bozköy'e yaptı. Daha sonra Tekin ve Mursallı mahallelerini ziyaret eden Toker ve yönetimi, muhtarlar Yüksel Güllü, Serdar Korkut ve Nahit Özkaya ile mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahallelerin sorun ve taleplerini dinleyen Toker başkanlığındaki İYİ Parti heyeti, yoğun ilgiyle karşılaştı. Heyet, partiye katılmak isteyen 4 vatandaşın da üyelik kaydını kabul etti.

ALIŞVERİŞ YAPTILAR


Ziyaretlerde Mursallı ve Moralı Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’ne de uğrayan heyete, Kooperatif Başkanı Hayri Altay, faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Anlatılanları dikkatle dinleyen Başkan Toker ve yönetimi, kooperatif bünyesinde üretilen ürünlerden de satın aldı.

"HER ZAMAN VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ"


Bozköy, Tekin ve Mursallı mahallelerini ziyaret etmesinin ardından açıklamalarda bulunan İYİ Parti Germencik İlçe Başkanı Sabahat Baltacı Toker, “İYİ Parti Teşkilatı olarak biz sadece seçimden seçime değil, her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Bu anlamda yaptığımız çalışmalar kapsamında 3 mahallemizi ziyaret ettik. Ziyaretlerde mahallelerimizin sorun ve talepleriyle ilgili faydalı görüşmeler yaptık. Sorunların çözümü, taleplerin yerine getirilmesi noktasında, elimizden geleni yapacağız. Mahallelerinde bizi ağırlayan ve yakından ilgilenen muhtarlarımıza, mahalle sorumlularımıza ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.