Aydın’da Efeler Kent Konseyi, Efeler Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Şerife Bacı Kadın Platformu’nun desteklediği Kadın Dostu Kent Taahhütnamesi’ne bir imza da Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’den geldi. Efeler Kent Konseyi Başkanı Gülsevil Gürsoy Ergünoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Çine Belediye Meclisi'nin tek kadın üyesi Semra Eroğlu’nun katıldığı törenle Başkan Dinçer, taahhütnameyi imzaladı.

“KADIN DOSTU HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Göreve geldiğinden bu yana kadın öncelikli hizmetlere imza attıklarını kaydeden Başkan Dinçer, “Bundan sonra da yapacağımız hizmetlerimizin birçoğunun kadınlara yönelik olması konusunda duyarlı olmaya devam edeceğiz. İlçemizde yaşayan kadınlarımız ve çocuklarımız için parklar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Kadınlarımızın ev ekonomilerine katkı sağlamaları ile birlikte sanatsal ve kültürel aktiviteleri anlamında birçok kursumuz mevcut. Bunlardan en önemlilerinin başında Çini ve Seramik Kursu'muz geliyor. Kadınlarımıza vermiş olduğumuz değer artarak devam ediyor. Kadın dostu anlayışımız ile hizmetlerimiz devam edecek. İnşallah ilçemize annelerimizin yükünü hafifletecek bir kreş kazandıracağız.” diye konuştu.

“ÇALIŞMALARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Başkan Dinçer’e desteklerinden dolayı teşekkür eden Efeler Kent Konseyi Başkanı Gülsevil Gürsoy Ergünoğlu ise, “Kadın Dostu Kent Taahhütnamesi imzalandıktan sonra yapılacak çalışmaların takipçisi olacağız. İnanıyoruz ki buna benzer işlerin arkası gelecektir. Biz Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer Bey'e kadınlarımıza ve evlatlarına vermiş olduğu hizmetler ile bu duyarlılığından ötürü çok teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu. Öte yandan Başkan Ergünoğlu, önümüzdeki günlerde Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş ve İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın da taahhütnameyi imzalayacağını söyledi.