Oda yönetiminde bir değişim yaşanması gerektiğini belirten meslektaşlarının teveccühüyle Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan Yılmaz Demiryürek, Söke’deki meslektaşlarının sorunlarına yönelik çözüm odaklı, aktif ve çağın şartlarına uygun bir yönetimin artık iş başına gelmesi zaruriyeti nedeniyle göreve talip olduğunu söyledi.

“KENDİ İÇİMİZDE KAYNAŞMAYI SAĞLAMALIYIZ”

Meslektaşlarının devam eden salgın öncesinden bu yana kronik sorunlarını iyi bildiğini ve çözüm için de ekibiyle birlikte göreve seçilir seçilmez yol haritasının belli olduğunu belirten Başkan Adayı Demiryürek, “Yıllardır edindiğim tecrübelerimin yanı sıra donanımımı, oda üyelerimizin gelişimi ve çözüm odaklı bir anlayışla temsil edilmesi için harcayacağım. Öncelikle oda üyelerimizin sosyalleşmesi de şart. Söke’de Kuaför ve Berber esnafları olarak aramızda etkin bir iletişim söz konusu değil. Adeta birbirimizden haberimiz yok. Çoğu esnafımız birbirini bile tanımıyor. Bizim öncelikle kendi içimizde kaynaşma, dayanışma ve birlik beraberlik ruhunu tesis etmemiz gerekiyor. Bunu sağlamak için de oda yönetimimizde artık bir değişim rüzgarının esmesi şart oldu” dedi.

“HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

Söke’de kuaför ve berber esnafının çağın şartlarına uygun, yeniliğe açık olan bir oda yönetiminin ihtiyacı içerisinde olduğunu belirten Demiryürek, “Bir Kuaför ve Berber Show’u olacağı zaman neden İstanbul’da, Antalya’da oluyor da Söke’de olmuyor. Benim erkenden adaylığımı açıklamamın sebebi de bu yeniliği getirerek, esnafın birbirinden haberinin olmasını sağlamaktır. Biz Söke’de tüm berber ve kuaför esnaflarımızla hep birlikte çalışacağız. İnanıyorum ki göreve seçilmemizle birlikte hizmetlerimiz konuşulacak ve hayata geçireceğimiz projelerimiz de Türkiye’deki diğer tüm esnaf odalarımıza da örnek olacaktır. Tüm berber, kuaför ve güzellik salonu sahibi kardeşlerimizin ve büyüklerimizin bizlere teveccüh göstermeleri halinde bu kutsal görevi layıkıyla yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Artık köhne, yerinde sayan, gelişme ve ilerlemeden uzak bir anlayışın yerine dinamik, paydaş ve çözüm odaklı bir anlayışına iş başına geçme zamanı geldi” diye konuştu.