Misli.com 3. Lig 2. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren lider Nazilli Belediyespor, ligin 20’nci hafta müsabakasında sahasında konuk ettiği Kahta 02 Spor’u Mert Çapar’ın 4. dakikada attığı tek golle mağlup etti. Bu galibiyetle liderliğini devam ettiren Siyah Beyazlılarda Teknik Direktör Hasan Şermet, maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

ÇOK DEĞERLİ BİR GALİBİYET


İçeride sezonun en etkisiz maçlarından birini oynadıklarını belirten Şermet, “Golü erken bulduk, farkı açacak pozisyonları da bulduk. İlk defa bizden daha çok topa sahip bir takım karşımızda vardı. Esasında daha iyi bir oyun sergileyebilirdik. Hücumda tercih yanlışlarımız oldu. Direkten dönen topumuz ve boş kaleye gönderemediğimiz ataklarımız oldu. Rakibimiz kalabalık bir orta saha ile bize karşı mücadele etti. Orta sahada etkili oyuncularının olması topa rakibimizin sahip olmasında önemli bir etken oldu. Top rakipte olunca biz daha fazla topun peşinde koşturmak zorunda kaldık. Kontra ataklarla gol bulmaya çalıştık. Çok iyi oynamamamıza rağmen kazanmasını bildik. Çok değerli bir galibiyet elde ettik” ifadelerini kullandı.

LİG SONUNA KADAR LİDERLİĞİ KORUMALIYIZ


Hedefin sezon sonuna kadar liderliği sürdürmek olduğunu ifade eden Şermet, “Liderliğimizi devam ettirmek açısından bu galibiyetin önemi çok büyük. Ligde bize çelme takabilecek takımlar var. Bu bakımdan oyunumuzu geliştirmek zorundayız. Hedefimiz lig sonuna kadar liderliği devam ettirerek şampiyonluğa uzanmak” diye konuştu.
Şermet, Kahta 02 Spor karşılaşmasında Ufukcan’ın sakatlandığını, Mehmet Ersavaş’ın ise cezalı duruma düştüğünü ifade etti.