Kongrelerde görevlerine seçilen AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, Kadın Kolları Başkanı Hümeyra Ege ve yönetimlerine; MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Ziyarette Baskın'a yönetimi ve Kadın Kolları Başkanı Edeviye Bozkurt eşlik etti. Baskın, kendilerini ağırlayan Başkan Elbir ve beraberindeki yöneticilere görevlerinde başarılar diledi. Elbir de, ziyaret için Baskın ve yanındakilere teşekkür etti.

"İSTİŞARELERDE BULUNDUK"


Ziyaretin ardından, açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Ahmet Baskın, "AK Parti İlçe Başkanımız Hüsnü Elbir Beyefendiye, Kadın Kolları Başkanı Hümeyra Ege hanımefendiye ve yönetim kurulu üyelerine görevleri tekrardan hayırlı olsun diyorum. Hoş bir sohbet havasında geçen ziyaretimizde ilçemiz hakkında da istişarelerde bulunduk" dedi.
İlçe Başkanı Hüsnü Elbir de, "Milliyetçi Hareket Partisi Efeler İlçe Başkanı Sayın Ahmet Baskın ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte; AK Parti Efeler İlçe Başkanlığı’mıza ziyarete geldiler. Kendileriyle hasbıhalde bulunduk. Bu güzel ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.