CHP Aydın İl Örgütü, Nazilli'nden sonra İncirliova'da esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnaflarla buluşmak için İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç ve İncirliova’dan Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Erçetin ile birlikte İncirliova'ya gelen CHP İl Başkanı Ali Çankır'ı İlçe Başkanı Hasbi Akman, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşah Çağlar, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emrah Alimoğlu ve parti yöneticileri karşıladı. Karşılamanın ardından Çankır, kendisine eşlik eden partililerle Sevgi Yolu ile Fevzi Paşa ve Hükümet caddeleri üzerinde faaliyet gösteren esnaflarla bir araya geldi.

“İKTİDAR SORUNLARI GÖRMEZDEN GELİYOR”

Dükkanlarında ziyaret ettiği esnafların sorun ve taleplerini dinleyen Çankır, iktidarın esnafın sorunlarını görmezden geldiğini iddia etti. Partisinin açıkladığı esnaflara yönelik çözüm paketinin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini savunan Çankır, esnafın sesi olmaya devam edeceklerini ifade etti.

“YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İlçe Başkanı Akman da, koronavirüs salgınından dolayı esnafların zor günler geçirdiğini dile getirerek, "Yaptığımız ziyaretlerde siftah yapmadan dükkan kapattığını söyleyen esnaf da işlerinin normal olduğunu dile getiren esnaf da vardı. Ancak esnafımızın ortak talebi banka, SGK ve Bağ-Kur borçlarının ertelenmesi ve kendilerine hibe desteği verilmesi oldu. Zor günler geçiren esnaflarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.