Aydın’da AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı 6. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen kongre, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kongreye AK Parti Aydın Milletvekilleri Metin Yavuz, Bekir Kuvvet Erim ve Rıza Posacı, İl Başkanı Ömer Özmen, Kadın Kolları İl Başkanı Duygu Göğde, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş, ilçe belediye başkanları ile partililer ve Gençlik Kolları üyeleri katıldı.

DAVANIN BEKÇİLERİYİZ

Kongrenin açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, “Geçtiğimiz yıl devraldığım Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevini, bu yılki 6. Olağan Kongremizde taçlandırıyorum. Ülkemizin, dünyanın uğraştığı bulaş sürecinde siyaset yapmak hiç kuşkusuz kolay bir olay değil. Fakat bizler bu süreçte mazlumların gür sesi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın davasının bekçileri olmaktan yılmadık ve bundan sonra da yılmayacağız” dedi.

KAMPÜSLERİ YANGIN YERİNE ÇEVİRDİLER

Boğaziçi Üniversitesi’nde yaşanan olaylara da tepki gösteren Demir, “Gençler üstünden bu ülkede seçilmiş iradesine karşı çekilmeye çalışılan operasyonları hepimiz üzülerek izliyoruz. Bu milletin iradesiyle seçilmiş Recep Tayyip Erdoğan’ı meşru kabul etmeyerek demokrasiye en büyük darbeyi vuranlar, bir rektörün atama usulüyle göreve başlamasını anti demokratik kabul edip kampüsleri adeta yangın yerine çevirmeye çalışıyorlar. Bizler bu oyuna gelmeyeceğiz, bertaraf edeceğiz. Onlar nereye bakarlarsa baksınlar, biz yukarıya baktığımızda şanlı bayrağımızı görüyoruz. Biz 15 Temmuz gecesi çıplak elleriyle tankları durduranlar o gece ölümü öldürenleriz” diye konuştu. Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Ali Demir, yeniden AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığına seçildi.