Aydın’ın Çine ilçesinde çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, AK Parti iktidarını eleştirerek vatandaşlara çağrıda bulundu. Ülkede yaşanan sorunların sorumlularının belli olduğunu ancak kimsenin sesini çıkaramadığını ifade eden İYİ Partili Bozkurt, “Sesini çıkarsa ya teröristsin ya FETÖ’cüsün, ya Müslüman değilsin. Sana atılacak suçlar hazır olduğu için korkuyorsun. Korkmayalım hakkımızı arayalım. Bugüne kadar sindirildik, kandırıldık bir makarnaya, bir çuval kömüre. Allah katında değerli varlık olarak görülen insanların kafasına aşağılarcasına çay atanlara teslim olmayalım artık yeter! Bu cennet vatanımızı geleceğimiz çocuklarımızın, torunlarımızın bugüne kadar satıla satıla kalmayan nasıl bir Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayacaklarını düşünelim.” diye konuştu.

“MERAL AKŞENER SİZLER İÇİN VAR”


“Artık yeter İYİ Parti ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener sizler için var.” diyen İYİ Partili Bozkurt, “2021 yılında şekere yüzde 10 süt ve süt ürünlerine yüzde 25, gübreye 12 ayda yüzde 80 elektriğe, yüzde 6, köprü ve otoyollara yüzde 26, 868 TL olan esnaf Bağ-Kur’u 1055 TL olmuş ve pandemiden dolayı iş yerleri kapanan esnafa 3 ay olmak üzere 1000 TL yardım veriyorsun. Vermiş olduğunuz yardım esnafın Bağ-Kur primine yetmezken bu vatandaş ne yiyecek ne içecek? Diğer giderlerini nasıl karşılıyor diye iktidar partisi yöneticileri acaba esnafına gidip dertlerini dinlediler mi acaba?” şeklinde konuştu.

“HANGİ FABRİKALARI AÇTIKLARINI SORUYORUZ”


İYİ Partili Bozkurt, açıklamasını şu şekilde tamamladı: “Çine’mizde iş arayan gençlerimize iş kapısı olanağı sağlamak için AKP, MHP yöneticilerinin, AKP Aydın Milletvekillerinin Çine’mizde nasıl bir yatırım yaptıklarını, hangi fabrikaları açtıklarını soruyoruz. İş arayan gençlerimize sadece 6 aylık İŞKUR’dan iş vermek tabi ki AK Parti’ye kayıt olmak zorunluluğu ile iş vermek midir iktidar partisinin görevi? Allah bu milleti de, ülkeyi de hırsı uğruna kendi kötülüğü, planları uğruna harcamaktan çekinmeyenlerin şerrinden, oyunlarından korusun.”