Misli.com 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Nazilli Belediyespor, 17’nci haftada Ceyhanspor’a konuk oldu. Ceyhan İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılar, Zekeriya, Oktay, Mehmet Ersavaş, Polat, Ufukcan, Hasan, Sefa, Tamer, Murat Can, Bünyamin Cesur Karataş ve Mert Çapar’dan oluşan ilk 11’le çıktı. Karşılaşmaya iyi başlayan Naz-Naz, 5’inci dakikada Murat Can Bölükbaşı’nın penaltıdan attığı golle öne geçti: 0-1. Golden sonra baskısını arttıran Naz-Naz, Bünyamin Cesur Karataş’ın kaydettiği golle farkı ikiye çıkardı: 0-2.

23 DAKİKADA 4 GOL


İlk yarıyı 2-0’lık skorla önde tamamlayan siyah-beyazlılar, ikinci yarıda adeta gol olup yağdı. Maçın 56’ncı dakikasında Bünyamin Cesur Karataş, 69’uncu dakikada Hasan Demir, 74’üncü dakikada Muhammet Ali Aydın ve 79’uncu dakikada Mehmet Akif Şerifoğlu ile Nazilli Belediyespor, skoru 6-0 yaptı. Maçın 84’üncü dakikasında Murat Çaydemir ve 87’inci dakikada Halil Aşut ile Ceyhanspor 2 gol buldu. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Naz-Naz, deplasmanda Ceyhanspor’u 6-2’lik skorla mağlup etti.

YENİDEN LİDER OLDU


Haftaya lider Fethiyespor ile aynı puanda giren ve averajla ikinci sırada yer alan Nazilli Belediyespor, Ceyhan’dan lider döndü. Fethiyespor’un sahasında Darıca Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalması sonucu Naz-Naz, 36 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Karşılaşma sonunda siyah-beyazlı oyuncular, galibiyet ve liderlik sevincini doyasıya yaşadı. Öte yandan Nazilli Belediyespor, ligin ilk yarısında da Ceyhanspor’u 6-0’lık skorla mağlup etmişti.