AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, il kongresinin ardından ilçe ziyaretleri kapsamında Didim Teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette Özmen'e il başkan yardımcıları eşlik ederken, Özmen ve ekibini AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, ana kademe yöneticileri ile belediye meclis üyeleri karşıladı. Özmen’e İlçe Gençlik Kolları Başkanı Melike Vela tarafından çiçek verildi. Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, Özmen ve yeni yönetim kuruluna görevlerinde başarılar dileyerek, hayırlı olmasını temenni etti.


“MİLLET İÇİN ALANLARDA OLACAĞIZ”


Özmen, 17 ilçede ve ilde kongreleri gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bilindiği üzere Sayın Cumhurbaşkanımızın kabine toplantısı sonrasında yeni bir anayasa, sivil bir anayasa çıkışı hepinizi sevindirdi. Biz 2023 yılına kadar her gün seçim olacakmış gibi çalışmaya devam edeceğiz. Yeni bir süreç içerisinde olacağız. Bu sivil anayasanın destek olacak herkese hayırlı olmasını diliyorum. Bu süreç önemli bir dönem. Aydın yerelde de 17 ilçemiz ve İl kongremizi yaptık. Kadın Kolları kongremizi gerçekleştirdik. Kongre defterini İl Gençlik Kongresi ile tamamlayacağız. Bundan sonra önümüz bahar, Ramazan ayını geçirdikten sonra alanda olacağız. Önümüzdeki sürecin altyapısını tamamlayacağız. Mecliste de yoğun bir gündem var. Cumhur İttifakı ve AK Parti milletimiz için çalışmaya devam ediyor. Milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.
Konuşmaların ardından AK Parti siyaset akademisini başarıyla tamamlayan ilçe yöneticilerine belgeleri Özmen tarafından verildi.

SANAYİ SİTESİNİ ZİYARET ETTİ


Özmen ve beraberindekiler daha sonra Didim 75. Yıl Sanayi Sitesi’ndeki iş yerlerini gezdi. AK Parti heyetine Sanayi Sitesi Dernek Başkanı Mehmet Şahin eşlik etti. Esnaflarla sohbet eden Özmen, esnafların sorunlarını dinleyerek, devletin esnafa yönelik sunduğu hizmet ve imkanları dile getirdi.