Söke’ye bağlı Konak Mahallesi’nin Muhtarı Galip Hanaylı’nın, AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş’a mahalle sakinlerinin doğalgaz talebini ilettiği için diğer AK Parti milletvekillerinden Metin Yavuz’un hışmına uğradığı şeklinde beyanının yer aldığı haberler çıktı. Muhtarı azarladığı şeklinde çıkan haberlere Milletvekili Yavuz’dan cevap gecikmedi.

MİLLETİMİZİN HİZMETKÂRIYIZ

“Bizim bunlara ayıracak zamanımız yok, biz işimize bakıyoruz” diyen Milletvekili Yavuz, tek gayesinin kendisine duyulan güveni boşa çıkarmamak olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “2018 genel seçimlerinde aziz hemşehrilerimizin teveccühü ile Aydın Milletvekili olarak görev yapmaya başladığımız ilk günden itibaren tek gayemiz bize duyulan güveni boşa çıkarmamak. Bu hassasiyetle, Aydın Milletvekilleri olarak, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde alacağımız her hayır duasının bizim en büyük zenginliğimiz olacağının bilinciyle, mesai mefhumu gözetmeksizin aziz milletimizin hizmetkârı olmaya gayret gösteriyoruz.”

ESERLERİMİZLE KONUŞUYORUZ

Milletvekilliği yaptığı süredeki çalışmalarını anlatan Yavuz, “İlimiz genelinde olduğu gibi doğup büyüdüğümüz yer olan baba ocağımız Söke’miz için bugüne kadar yapılmayanları bir bir hayata geçirdik. Söke Çayı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bilsem Yeni Hizmet Binası, Söke Tren Garı gibi 30 yıldır kanayan yaraları bir bir sardık. Yapımı devam eden Sarıçay Barajı ile yalnızca Söke’nin değil Kuşadası ve Güzelçamlı’nın da 2060 yılına kadar su sorununu gidermiş olacağız. Akçakaya, Bağarası, Savuca, Fevzipaşa mahallelerimizde bulunan tahliye kanalları ve dereler gibi birçok alanda DSİ ekiplerimizce gerekli çalışmaları yürüterek tarım alanlarımızın ve hemşehrilerimizin olası taşkınlardan olumsuz etkilenmelerinin önüne geçtik. Spor faaliyetleri bir şehrin marka değerinde mutlak suretle büyük önem arz etmektedir. Bu vesile ile ilçemizde birçok okulumuz bahçesine halı sahalar, Sarıkemer Mahallemize yepyeni bir spor kompleksi kurduk. Sanayide daha güçlü bir Söke için, OSB başta olmak üzere yatırımcıları ilçemize çekmek için Lisanslı Depoculuk gibi çok yönlü çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

NİFAK TOHUMU EKMEYE ÇALIŞANLAR KENDİLERİNİ AVUTUYORLAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği, “Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri” sözlerini hatırlatarak, “Biz eserlerimizle konuşuyoruz” diyen Yavuz, “Yaptığımız bunca çalışmalara rağmen bu eserleri görmezden gelip demokrasimizin ilk zincirini oluşturan kıymetli muhtarlarımız ile değerli milletvekilleri arkadaşlarım ile bize inanan, güvenen hemşehrilerimiz ile aramıza nifak tohumu ekmeye çalışanlar sadece kendilerini avutuyorlar. Allah bizlere sağlık verdiği sürece, bizim birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize kimse zarar veremeyecektir. Allah’ın izni ile Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ilk günkü aşk ve heyecan ile şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.